Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Introduktion

USC är hem för den enda apoteksskolan som spänner över hela spektrumet av läkemedelsutveckling och klinisk service - från läkemedelsupptäckt till regulatoriska metoder för att säkert flytta läkemedel och medicinsk utrustning till marknaden, från tillhandahållande av vård i olika miljöer till utvärdering av effekten av vård om patientresultat såväl som sjukvårdskostnader. Våra kliniska fakultetsmedlemmar slår nya vägar och identifierar bästa praxis i en mängd olika vårdmiljöer.

Skolan har fått stora anslag från National Institutes of Health för utveckling av betydande upptäckter inom cancer, Alzheimers sjukdom och diabetes, och från Center for Medicare and Medicaid Innovation för att säkerställa säker och optimal användning av mediciner och för att utveckla innovationer för förbättra patientresultaten samtidigt som kostnaderna minskas. Skolan erbjuder temposättande masterprogram som utrustar arbetande yrkesverksamma med nya färdigheter för att utmärka sig på den föränderliga marknaden. Och vårt partnerskap i USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics ger evidensbaserad forskning som bekräftar det bestående värdet av farmaceuters bidrag till samarbetande praxis.

USC School of Pharmacy är den enda privata apoteksskolan på ett stort campus inom hälsovetenskap, vilket placerar våra studenter i närheten av fyra stora sjukhus.

Dessutom drar USC School of Pharmacy- studenter nytta av ett omfattande nätverk av affiliates på cirka 300 platser och mer än 400 frivilliga fakulteter och lärare, av vilka många är USC School of Pharmacy-alumner. Skolan äger och driver också fyra kommunala apotek och ett specialapotek.

Examensalternativ: Grundutbildning, Graduate och Doctor of Pharmacy (PharmD)

Skolan tillhandahåller ett brett utbud av examens- och certifikatprogram, från skolans största - Doctor of Pharmacy (PharmD) och dess många gemensamma och dubbla examensmöjligheter - till högt ansedda master- och doktorandprogram. Uppehålls- och gemenskapsmöjligheter som erbjuds genom skolan är också omfattande.

Examensprogram

Utexaminerade från USC School of Pharmacys multidisciplinära Ph.D. och masterprogram är mycket eftertraktade av ledande institutioner inom akademi, industri och myndigheter. Dessa program omfattar en unik vetenskaplig ram från läkemedelsupptäckt, leverans och utveckling till tillämpning av genetik och genomik till experimentell och klinisk translationell forskning.

Farmaceutiska och translationella vetenskaper

 • Ph.D. Program
 • MS i molekylär farmakologi och toxikologi
 • MS i läkemedelsvetenskap
 • Klinisk och experimentell terapi

Hälsoekonomi

 • Ph.D. i hälsoekonomi
 • MS i farmaceutisk ekonomi och politik
 • Progressiv MS i hälsoekonomi

Sjukvårdens beslutsanalys

 • MS i sjukvårdens beslutsanalys
 • MS i biofarmaceutisk marknadsföring

Regulatory Science

 • Doktorsexamen i regleringsvetenskap
 • MS i regleringsvetenskap
 • MS i Management of Drug Development
 • MS i medicinsk produktkvalitet

Doctor of Pharmacy (PharmD)

USC School of Pharmacy etablerade landets första PharmD-program 1950 och är fortfarande en pionjär inom innovativ utbildning och förberedelse av morgondagens praktiserande farmaceuter.

Det största utbildningsprogrammet inom School of Pharmacy, det fyraåriga PharmD-programmet på heltid, ger studenterna:

 • Ett unikt program för apotekspraktik som börjar det första studieåret som ger studenterna omedelbar och progressivt utmanande klinisk erfarenhet.
 • Ett omfattande utbud av program med dubbla examen, gemensamma examen och certifikat.
 • Det största alumnnätverket av farmaceuter i regionen, som kan ge värdefullt karriärstöd till akademiker som kommer in i farmaceutyrket.

Utexaminerade från USC:s PharmD-program är mycket eftertraktade av arbetsgivare i hela USA för ett brett utbud av karriärmöjligheter.

Pre-pharmacy grundexamen

USC School of Pharmacys grundutbildningsprogram uppmuntrar begåvade studenter att göra karriärer inom farmaciområdet och erbjuda en huvudämne i farmakologi och läkemedelsutveckling, och en mindre i Science and Management of Biomedical Therapeutics. Grundutbildningens huvud- och biämne är utformade för att bättre förbereda studenter med inriktning på pre-farmaci, pre-medicin och andra hälsorelaterade yrken.

Karriärer

Utexaminerade från USC School of Pharmacy är anställda i ledande läkemedelsföretag, forskningsinstitutioner och tillsynsmyndigheter över hela världen. Våra senaste utexaminerade arbetar i organisationer som Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech och Facebook.

Många av våra MS-grader är STEM-erkända för OPT.

Statistik

I mer än 100 år har USC School of Pharmacy fungerat som en ledstjärna för innovation och spetskompetens inom farmaceutisk utbildning, forskning och praktik, och har länge rankats av US News & World Report i de 10 bästa apoteksskolorna över hela landet, och nr. 1 bland privata skolor.

  Platser

  • University of Southern California 1985 Zonal Avenue, , Los Angeles

  Frågor