Keystone logo

Up Level School of Management

A logo

Introduktion

Grundat av Fabrizio Serafini, upplevde han professionell, med många framgångar för sin kredit i ledande sektorn. upp nivå sedan 1995, har han på sin meritlista de mest intressanta hus mänsklighetens historia när det gäller utbildning och hyperspecialisering. År 2004 fick han ISO 9001: 200Settore / EA Aktivitet: 37 Projektering och utbetalningar från Master Post Graduate, och inte, och utbildning och fortbildning Professional. Under 2009 Ackreditering av regionen Lazio. Under 2011 Ackreditering av regionen Lombardiet.

En utbildning uppdrag som reflekteras på marknaden och det blir värdefull referenspunkt för företag som vill inkludera i deras organiska högkvalificerade yrkesverksamma kunna fylla chefspositioner och ansvar oberoende.

De bästa yrkesverksamma växa här

Nivå upp, bokstavligen översättas till växa, förbättra, få upp till nivå. Upp nivå, School of Management, innebär fortfarande mest, är det att bli. Upp nivå eftersom det fokuserar på utbildning, utföra sitt uppdrag i den djupaste och ädla bemärkelse: att forma ett nytt sätt att vara, att överföra teoretisk och empirisk kunskap för att skapa ett nytt sätt att handla. Utöva denna gudomliga kraft informativ Dante förbehållet de lärda och kloka mästare i det antika Grekland.

Upp nivå den gör det tredje millenniet, med exakt samma ordning. Utbilda personer som kan fylla i utbildningsväg och omsätts i praktiken läror emot.

Förlita sig på Uplevel innebär att investera i sin professionella utveckling

Varför nivå, skola bygger på de mest moderna undervisningsmönster och inriktningar, är det en brännpunkt och upplevelsebaserat lärande på högsta nivå, som syftar till ett specifikt mål och krävande. Studenter är akademiker och yrkespersoner som redan pågår i syfte att upp-nivå för att ge ett mervärde till deras professionalism. Företag syftar till Up nivå eftersom de vet att köras skolan i namn av totala kvalitet, effektivitet och resultat.

Platser

  • Piazza Carità 32, 80134, Naples

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

  • Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

Frågor