Keystone logo

The University Of Aizu

A logo

Introduktion

Ta världen med överraskning

Du kan vara nästa person som erövrar världen

The University Of Aizu är det första universitetet i Japan som är enbart engagerad i datavetenskap och teknik. Datavetenskap och teknik är en lovande och spetskompetens med breda tillämpningar och blir en kärna för tekniken vad gäller kunskapsproduktion. The University Of Aizu har med grundprincipen "Start från lokala samhällen till världen" och "Förskottets kunskap för mänskligheten" (genombrott som bidrar till mänsklighetens frid och välstånd), forskat och utbildat inom datavetenskap och teknik att leda världen sedan universitetets öppning, med ett större antal icke-japanska lärare som har uppnått enastående forskningsresultat än något annat universitet i Japan.

Om UoA

  1. Sköter talang som ska utöva ledarskap i det kunskapsbaserade samhället.
  2. Nurtures datavetenskapare och högkvalificerade datortekniker som kommer att skapa och utnyttja "kunskap" för den nya eran.
  3. Har förstklassiga lärare från nästan tjugo länder runt om i världen.
  4. Ger en enastående datormiljö som är oöverträffad av andra universitet.
  5. Öppnar till världen, där engelska används som vanliga språk.
  6. Främjar elevernas latenta gränslösa kreativitet genom att utbilda kritiskt tänkande och uppskatta deras nyfikenhet, fri från förutfattade idéer.

Institutionella mål

Förkunskapskunskap för mänskligheten Uppdraget för The University Of Aizu är "Förkunskapskunskap för mänskligheten", eller med andra ord att skapa upptäckter och uppfinningar som kommer att bidra till människors frid och välstånd. The University Of Aizu lovar att sätta våra studenter först och att producera prestationer som kommer att utvärderas högt i akademien, med innovationer för hållbar tillväxt av Fukushima Prefecture, Japan och världen. Universitetsmottot är "Shine as Pioneers" med nyfikenhet, dröm och en utmanande ande.

Unika egenskaper

Ledande IT-utbildning

The University Of Aizu har anpassat ett UNIX-baserat system som Mac, Linux och Solaris för sin grundläggande datormiljö för att säkerställa synlighet av information om interna operationer och hög övergripande prestanda, inklusive nätverksflöde och för att skapa en stabil utbildnings- och inlärningsmiljö. Maskiner och utrustning som används vid datorutbildningsrum och maskinvaruverkstäder ersätts vart tredje år. De flesta laboratorier och datorer är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Internationell miljö

Världsklass och högskolans fakultet rekryterad från hela världen

Som ett resultat av internationalisering främjas vid The University Of Aizu från dess etablering rekryterade vi enastående individer från Japan och utomlands och sökte enastående fakulteter genom att granska sina prestationer inom sina respektive områden genom detaljerade undersökningar, vilket resulterade i cirka 40% av fakulteten är icke-japansk. Vi har också främjat samarbetsforskning med utländska universitet. Avtal med över 80 universitet och forskningsinstitut över hela världen har ingåtts.

Hög sysselsättningsgrad

Genomsnittlig sysselsättningsnivå når nästan 100%

Våra akademiker är anställda till en nivå på nästan 100% varje år. Många av våra studenter, både japanska och internationella, får jobbbjudanden och arbetar i kända japanska företag inom olika områden, särskilt mjukvaruutveckling, elektronik och kommunikationsteknik samt nätverkstjänster. Vår personal kan ge personliga instruktioner om karriärutveckling samt jobbjaktkompetens till studenter. Dessutom är personer med ansvar för anställning från ledande företag och relevanta specialister från arbetstidskrifter inbjudna till våra anställningsrådsmöten.

En entré till världen

Universitetets internationella egenskaper beror inte bara på våra internationella forskare, utan också på en mängd möjligheter för studenter att spela ledande roller i världen. Studenter har möjlighet att förvärva praktisk kunskap genom att delta i praktik i japanska och utländska företag, tävlingar och tävlingar.

The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Avancerat IKT Global Program

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Introduktion till Aizu Unviresity

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Platser

  • Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref., 965-8580, Aizuwakamatsu

Frågor