Keystone logo
University of West Alabama Online RN till BSN
University of West Alabama Online

RN till BSN

Livingston, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

University of West Alabamas online RN till BSN-program är utformat för registrerade sjuksköterskor som strävar efter avancerade möjligheter inom området. Genom ett interaktivt, digitalt klassrum erbjuder programmet ett flexibelt och prisvärt utbildningsalternativ för arbetande sjuksköterskor. Som student har du friheten att studera när det är bekvämt och förbättra din utbildning samtidigt som du behåller ditt professionella schema på heltid.

Varje kurs kan genomföras i UWAs onlineklassrum med skickliga sjuksköterskeutbildare som erbjuder sin vägledning och expertis varje steg på vägen. Genom digitala kontorstider, möjligheter till videodiskussion och den interaktiva karaktären hos onlineutbildningsplattformen får onlinestudenter samma personliga uppmärksamhet från lärare som erbjuds på campus. Bygg relationer med dina lärare, genomför kurser på din tid och uppfyll kliniska krav bekvämt genom din nuvarande anställningsplats.

När du har slutfört online RN till BSN-programmet kommer du att möta sjuksköterskeområdet med en förhöjd uppsättning färdigheter utformade för att attrahera olika sjuksköterskearbetsgivare. Som professionell kommer du att visa kunskap på expertnivå som ledare inom omvårdnad.

Om skolan

Frågor