Keystone logo
University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

Introduktion

Vi erbjuder kvalitetsutbildning och vi hjälper dig att dra nytta av allt vi har att erbjuda. Du kan bo nära hemmet eller arbeta under de första två åren och sedan avsluta online eller på campus. Du kan få det att fungera. Din tid är nu!

Vårt grundades 1959 och är det äldsta av University of South Carolina fyra regionala campus. Sedan dess har campus och studentgrupp vuxit, men vårt uppdrag är detsamma. Vi ägnar oss åt att förbereda studenter för att fortsätta sin utbildning vid universitetet och hela livet.

Vi tar emot alla studenter som visar löfte om akademisk framgång. De flesta av våra studenter är första generationens högskolestudenter från landsbygden, små städer och städer i centrala Piemonteområdet i Carolinas. Genom ett brett engagemang för eget kapital, ett omfattande stipendieprogram och ekonomiskt stödprogram och en mängd olika kursdagar på vardagar och kvällar, försöker University of South Carolina Lancaster göra utbildning tillgänglig, prisvärd och bekväm för invånarna i detta område.

Platser

  • Lancaster

    Hubbard Drive,476, 29720, Lancaster

    Frågor