Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Introduktion

DeUniversity of Salford branschrelevanta kurserna ger studenterna de verkliga färdigheter de behöver för att lyckas på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Genom att bilda starka partnerskap med företag och organisationer från alla sektorer,University of Salford samarbetar de med att utveckla kurser som är aktuella och relevanta för dagens utmaningar.

Studenter kan välja mellan olika ämnen inklusive företagsledning, lag, vetenskap, teknik, byggd miljö, datoranvändning, amning, fysioterapi, media, konsten, kreativ teknik och mer.

Undervisningen kompletteras med praktikplatser, praktikplatser, levande projekt eller studiebesök så att eleverna kan omsätta sitt lärande i praktiken.

Ett campusbaserat universitet, Salford har ett spännande läge, bara några minuter från Manchesters centrum, som är känt för sin livliga kulturkonstscen, internationell mat och sport i världsklass.

Campuserna ger studenterna en enastående inlärningsupplevelse och chansen att använda industristandardanläggningar för att återspegla arbetsplatsen. Huvudcampus har den vackra Peel Park där studenter kan koppla av mellan föreläsningarna eller gå bredvid floden.

Det harUniversity of Salford också ett högteknologiskt campus på MediaCity bredvid BBC och ITV och bland över 200 digitala och medieföretag.

Attraktiva stipendier erbjuds för att stödja internationella studenter med att betala avgifter, samt alternativ för att betala avgifter överallt 5 eller 7 månatliga avbetalningar.

Den harUniversity of Salford för närvarande över 4 000 internationella studenter som utgör en del av den totala studentkåren på 23 000. Gemenskapen är mycket vänlig och mångkulturell, och alla är välkomna oavsett bakgrund, religion, eller övertygelser.

Det erbjuderUniversity of Salford också specialkarriärstöd för internationella studenter som kan nås gratis och under hela livet. Stödet inkluderar hur man hittar ett jobb, intervju och CV-tekniker, vägledning om arbetsplatsetikett i Storbritannien, och råd om visum.

Platser

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Frågor