Keystone logo
University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

Introduktion

Om CEL

Vårt uppdrag: Att utveckla och leverera innovativ, transformativ programmering för elever i alla åldrar och alla bakgrunder.

University of New Brunswick har tillhandahållit fortbildningsprogram sedan 1950. UNB inrättade UNB CEL för 2002 för att tillhandahålla fortbildning och yrkesutveckling för vuxna studenter, liksom onlineprogrammering för privatpersoner inom privat och offentliga organisationer, lokalt, nationellt och globalt.

UNB CEL har åtagit sig att erbjuda kvalitativa, relevanta kurser och program, tillsammans med anpassade träningslösningar och tjänster som leder till personlig och organisatorisk tillväxt och utveckling. Genom innovativa partnerskap utvecklar UNB CEL program som bidrar till de asiatiska kanadensas sociala, kulturella och ekonomiska utvecklingsbehov och därutöver.

Våra tjänster omfattar hela spektret, från analys och planering till design och utveckling, till leverans och administration av livslångt lärande möjligheter för fritids-, karriär- och yrkesutbildning, examen och online för krediter.

Platser

  • Fredericton

    3 Bailey Drive P.O. Box 4400, E3B 5A3, Fredericton

    Frågor