Keystone logo
University of Lincoln BSc (Hons) Idrotts- och träningsterapi
University of Lincoln

BSc (Hons) Idrotts- och träningsterapi

Lincoln, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* internationella studenter per nivå | Studenter i Storbritannien: £9 250 per nivå

Upptäck Lincoln var du än är i världen

Introduktion

Idrottsterapi är ett dynamiskt område och terapeuter är en avgörande del av medicinska team på många idrottsklubbar, som arbetar tillsammans med sjukgymnaster, idrottsmedicinare och idrottsvetare.

BSc (Hons) Sport and Exercise Therapy vid Lincoln ger en akademisk examen tillsammans med en yrkesexamen, vilket ger studenterna chansen att utveckla de färdigheter som behövs för att arbeta inom sportterapibranschen.

Kursen ger studenterna möjlighet att tillämpa idrottsvetenskapliga kunskaper och principer för bedömning och behandling av skador inom ett idrottsligt sammanhang. Förutom att fokusera på teorin och praktiken av idrottsterapi, har eleverna chansen att utveckla sin förståelse för anatomi och fysiologi, biomekanik och hälsorelaterad fitness.

Graden har utvecklats som svar på den ökande roll som idrottsterapi kan spela för att förbättra hälsan. Efter framgångsrikt slutförande ska eleverna kunna bedöma idrottare med en mängd olika idrottsskador, förstå tillämpningen av idrottsterapibehandlingar och implementera rehabilitering och skadeförebyggande program.

Kursen har utvecklats i samarbete med The Society of Sports Therapists, ett ackrediterande tillsynsorgan för idrottsterapiprogram.

"Denna information var korrekt vid tidpunkten för publicering (juli 2023)"

Antagningar

Studieavgift för programmet

Faciliteter

Om skolan

Frågor