Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Introduktion

University of Lincoln är hem för en växande gemenskap av studenter från hela världen och vi är glada över att du överväger att gå med oss.

Sedan Hennes Majestät Drottningen öppnade den första byggnaden vid University of Lincoln på Brayford Pool Campus har vi välkomnat mer än 90 000 studenter från 135 länder. Idag är vi listade bland världens 150 främsta universitet i Times Higher Educations (THE) Young University Rankings 2020 och utsågs även till Årets moderna universitet i The Times och Sunday Times Good University Guide 2021.

På University of Lincoln sätter vi studenterna i centrum för allt vi gör. Vi har ett rykte för innovativ undervisning och belönades med ett femstjärnigt betyg totalt i QS Stars-betyget 2020 och belönades med guld, högsta möjliga standard, i det nationella Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

En stor plats

Som student vid University of Lincoln kommer du att bo i en av Europas stora historiska städer,

med en historia som går tillbaka så långt som 300 f.Kr. Förutom lämningar från Lincolns romerska arv, är staden också hem för ett antal historiska byggnader och landmärken, inklusive Lincoln Cathedral som byggdes 1072 och en gång var den högsta byggnaden i världen. Staden är också hem för Lincoln Castle som har vakat över stadens silhuett i nästan 1 000 år.

Lincoln är en fantastisk plats att bo, studera och arbeta på och utsågs till en av Storbritanniens 20 bästa städer 2017 av The Telegraph. 2016 utsågs Lincoln också till den vänligaste platsen i Storbritannien av Eden Projects Big Lunch-program och de som bor här. På senare tid utsågs Lincoln till en av de mest prisvärda studentstäderna i Storbritannien, enligt The Times Good University Guide 2020.

Du kanske inte tror att du känner till länet Lincolnshire, men våra invånare har hjälpt till att forma historien bortom dess gränser. Som ett exempel föddes den kända fysikern och matematikern Sir Isaac Newton i byn Woolsthorpe-by-Colsterworth i Lincolnshire 1642. Lincolnshire var också födelseplatsen för Storbritanniens första kvinnliga premiärminister, Margaret Thatcher, och poeten Alfred Tennysons hem.

Med mer än 2 000 år av historia har staden Lincoln använts som inspelningsplats i ett antal periodiska tv-serier och filmer, inklusive Downton Abbey, Da Vinci-koden och The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Förbereder dig för din framtida karriär

Arbetsgivare letar alltmer efter individer som kan göra skillnad på dagens globala arbetsplats. Som student vid University of Lincoln siktar vi på att förbereda dig för din framtida karriär genom att ge dig en rad möjligheter att engagera dig i industrin och att utveckla färdigheter som är redo för karriär. Universitetet är stolt över att ha utvecklat innovativa partnerskap med en rad organisationer, vilket ger studenterna förbättrade möjligheter till arbetslivserfarenhet, nätverk och tillgång till de senaste branschtrenderna.

Ett av de bästa sätten för dig att visa en arbetsgivare att du är rätt person för jobbet är att ha ett CV som innehåller verklig erfarenhet vid sidan av dina akademiska prestationer. På University of Lincoln erbjuder vi en rad möjligheter att hjälpa dig att utveckla de färdigheter och egenskaper som arbetsgivare i allt högre grad söker efter. Som ett exempel ger ett antal av våra grund- och forskarutbildningsprogram möjlighet att ansöka om att delta i en branschpraktik eller ett projekt. Det kan också finnas möjligheter att höra från gästföreläsare och att delta i studiebesök för att hjälpa dig att bredda dina kunskaper. För att veta mer, besök programsidorna på vår hemsida.

Våra kurser har fått internationellt erkännande med Agriculture at Lincoln rankad bland de 250 bästa i världen i QS World University Rankings 2020, medan datavetenskap och utbildning är rankade bland de 250 bästa i världen i Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021.

Vi vill att studenter ska engagera sig i initiativ som vår Student Managed Investment Fund och dra nytta av fördelarna med våra länkar till företag som Siemens och Reuters. Vi har Bloomberg Terminals på campus, vilket gör det möjligt för affärsstudenter och personal att övervaka och analysera finansmarknadsdata i realtid, tillsammans med laboratorier, föreläsningssalar och seminarierum

En fantastisk studentupplevelse

Vår studentkår (SU) kan hjälpa till att göra din tid på Lincoln till en oförglömlig upplevelse.

SU drivs av studentledare och erbjuder en rad möjligheter och stöd för medlemmar i vår studentgemenskap samtidigt som de representerar dina akademiska intressen.

Att gå med i en klubb eller ett samhälle kan vara ett bra sätt att få nya vänner, skapa band som kan vara livet ut. SU erbjuder traditionellt mer än 100 olika idrottsklubbar och föreningar som alla kan gå med i. De sträcker sig från akademiska grupper som Computer Science and Law Societies till mindre traditionella klubbar som Harry Potter och Pokemon Go Societies.

Vid sidan av sin fascinerande historia och landsbygd är länet Lincolnshire känt för regional mat som Lincolnshire-korven, och det finns mycket att se och göra, med landsbygdspromenader i Lincolnshire Wolds och resor till den brittiska kusten vid Cleethorpes och Skegness i närheten.

"Denna information var korrekt vid tidpunkten för publicering (juli 2023)"

Campus funktioner

  Upptäck Lincoln var du än är i världen

  Våra webbseminarier, ämnesmästarklasser, frågestunder och studentpanelsamtal är ett bra sätt att upptäcka hur det är att bo och studera vid University of Lincoln .

  Platser

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Frågor