Keystone logo
University of Johannesburg Filosofie doktor i hälsovetenskaper: medicinsk bildbehandling och strålningsvetenskap
University of Johannesburg

Filosofie doktor i hälsovetenskaper: medicinsk bildbehandling och strålningsvetenskap

Johannesburg, Sydafrika

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20 405 / per year *

På Campus

* studenter från länder i Afrika: R2000,00 per år | studenter från kontinenter utanför Afrika: R17000.00 per år

Introduktion

Syftet med Ph.D. (Hälsovetenskap) är att främja karriärutveckling för studenter inom området hälsovetenskap genom att göra det möjligt för studenter att bedriva oberoende, ny forskning inom en specifik disciplin eller på ett multidisciplinärt sätt inom hälsovetenskap som kommer att bidra till kunskap och praktik inom området av hälsovetenskap. Det avgörande kännetecknet för detta program är att kandidaten måste visa forskningsförmåga på hög nivå och att göra ett betydande och originellt akademiskt bidrag till hälsovetenskapens gränser. Forskningsresultatet måste vara av en kvalitet som tillfredsställer peer review och förtjänar publicering. Det är meningen att studenten ska genomföra originalforskning. Studenten som framgångsrikt slutför denna examen kommer att kunna tillämpa problemlösningsförmåga på högre nivå och kritiskt, reflekterande tänkande på de mest avancerade akademiska nivåerna inom området Medical Imaging and Radiation Sciences (MIRS).

Anledningar till att studera vid UJ

  • UJ erbjuder inte bara ett speciellt program som kallas First Year Experience för att hjälpa eleverna att orientera under det första året, utan vi erbjuder också en Senior Student Experience som riktar eleverna mot arbetsplatsen!
  • Ta chansen att delta i en mängd olika sporter och träna tillsammans med Olympians och Paralympians på toppmoderna banor, banor och fält, eller bara håll dig i form genom att gå med i ett av gymmen på vart och ett av våra fyra campus.
  • Bli en del av ett ungt, levande och smidigt universitet som enkelt reflekterar och anpassar sig till vårt lands ambitioner, samtidigt som det behåller global relevans genom många internationella partnerskap.
  • 178 Internationellt respekterade och accepterade kvalifikationer.
  • Gå med i ett universitet som bryr sig tillräckligt för att ha samlat in över R300 miljoner sedan början av 2016 för att stödja Missing Middle Campaign. UJ ser också till att mer än 6 000 behövande studenter får två hälsosamma måltider per dag.
  • Studera i den pulserande guldstaden – Sydafrikas ekonomiska nav. Gå med i en pulserande, kosmopolitisk, progressiv grupp studenter och akademiker på väg att ombilda framtiden!
  • UJ erbjuder en fantastisk upplevelse på campus oavsett om du bor i ett av UJ:s bostäder, tillhör ett daghem eller om du bara vill umgås på studentcentra på alla campus.
  • Vi garanterar hälsa, säkerhet och säkerhet för alla våra studenter genom våra egna hälsotjänster på campus och UJ Protection Services.
  • Visste du att under de första fem åren av UJ:s existens fördubblade det sin riktade forskningsresultat och fortsätter att slå rekord än i dag!

Antagningar

Om skolan

Frågor