Keystone logo
University of Hertfordshire Professionell doktorsexamen i allmän internmedicin (klinisk MD; MPhil)
University of Hertfordshire

Professionell doktorsexamen i allmän internmedicin (klinisk MD; MPhil)

Hatfield, Storbritannien

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 25 000 / per year *

Blandad

* plus £ 7500 för grundutbildning för sponsrad registrering hos GMC

Introduktion

"På grund av den pågående Coronavirus -pandemin kan undersökningar ersättas med en alternativ form av bedömning under läsåret 2020/2021. Se programspecifikationen på dessa sidor för mer information."

Clinical MD-programmet är speciellt utformat för utomeuropeiska läkare i tidig karriär som vill genomföra en omfattande individuell forskning och utveckla kliniska färdigheter relaterade till allmän internmedicin. Det ger dig det erkännande som krävs för att bli specialist på allmän internmedicin i ditt hemland.

Du kommer att genomföra ett individuellt forskningsprojekt om ny medicinsk eller hälsovård i kombination med relaterade studier i allmän internmedicin som stöds av kliniska placeringar på lokala NHS -sjukhusplatser.

Programmets längd är 27 månader, med ett flexibelt startdatum med två intag per år.

Alla sökande har möjlighet att övervägas av General Medical Council (GMC) för fullständig registrering med sponsring. För att vara berättigad till detta alternativ kommer sökande att genomföra ett två veckors grundutbildningsprogram på ett NHS-sjukhus som tillhandahåller klinisk placering för programmet. Ytterligare inträdeskrav och avgifter gäller.

Antagningar

Studieavgift för programmet

Studentberättelser

Om skolan

Frågor