Keystone logo
© BIMM University
University of Hertfordshire

University of Hertfordshire

University of Hertfordshire

Introduktion

University of Hertfordshire ger den transformerande effekten av högre utbildning till alla. Vår personal, studenter och företag vi stöder når hela tiden sin fulla potential.

Genom TEF Gold-rankad expertundervisning, banbrytande forskningsprojekt och kraftfulla affärspartnerskap tänker de större, sticker ut och påverkar positivt lokala, nationella och internationella samhällen.

Lärande och undervisning

Oavsett din bakgrund, var du än kommer från, tror vi att högre utbildning kan vara en omvandlande upplevelse.

Vi utvecklar akademiker som är kapabla, kreativa och företagsamma. Genom att samarbeta med arbetsgivare och professionella organ som bidrar till utvecklingen av vår läroplan och vår status som en av endast 20 universitetsföretagszoner förändrar vi våra studerandes liv.

Vi erbjuder flexibilitet, möjlighet och samhällsstudenter som krävs för att lyckas. Vi uppnår detta genom att:

 1. kombinerar traditionella undervisningsmetoder med digitala resurser inklusive vårt nätverk av studenter, StudyNet
 2. undervisningskurser som är utformade med inslag från affärs- och yrkesorgan
 3. ge studenterna chansen att lära sig om anställbarhet genom att lyssna på våra alumner
 4. anordna nätverksevenemang där personal, studenter och akademiker kan träffas
 5. erbjuda ett pulserande multikulturellt campus genom att öka andelen internationella studenter på campus
 6. ger studenterna möjlighet att studera vid ett av våra partneruniversitet utomlands
 7. stödja studenter i deras lärande och levande
 8. erbjuda studenter värdefull arbetslivserfarenhet inom forskning, företag eller industri före sitt sista läsår.

Syn

Vår vision är att förändra liv. Det betyder oavsett din bakgrund, var du än kommer från, vi kommer att driva din potential och tvinga dig att lyckas.

Vi är engagerade i att ha en positiv transformationspåverkan på alla medlemmar i vårt universitetssamhälle och att dela våra framgångar med samhället runt omkring oss.

Vår strategi

Vi stöder ett varierat utbud av studenter, personal, företag, forskare och medlemmar i samhället. Vad de alla delar är önskan att få ut det mesta av möjligheterna framför dem. Vår strategi gör det möjligt för oss att driva deras potential och uppnå deras mål.

Studenter, företag och lokalsamhället motiveras av samma sak. Hitta sätt att utnyttja möjligheterna framför dem genom att utnyttja deras individuella eller kollektiva potential. Powering Potential är inbäddat i vår filosofi. Det betyder - att förändra liv, vi hittar inte bara potential, vi utnyttjar den och driver den.

Viktiga strategiska teman

Studenter, företag och lokalsamhället motiveras av samma sak. Hitta sätt att utnyttja möjligheterna framför dem genom att utnyttja deras individuella eller kollektiva potential. Powering Potential är inbäddat i vår filosofi. Det betyder - att förändra liv, vi hittar inte bara potential, vi utnyttjar den och driver den.

Erbjuder möjlighet

Vi erbjuder varje student möjlighet att lyckas, med varierade och väl skyltade vägar till universitet och tydliga Pathways genom studier. Vi stöder studenter att uppnå bästa möjliga förmåga och kommer att stödja dem i förberedelserna för globala möjligheter efter examen. Vi kommer att använda våra länkar i affärer, vår forskningsexpertis och vår globala syn för att förändra liv.

Bygga gemenskap

Vi är en mångsidig och välkomnande gemenskap med en global räckvidd och ett gemensamt syfte, att förändra liv, som vi kommer att arbeta tillsammans för att uppnå. Genom samhällen med lärande, utforskning och kunskap firar vi mångfald och delar våra passioner. Vi vill att alla våra studenter och personal ska hitta sina samhällen här. Vi är engagerade som ett medborgaruniversitet i vår region och stöder skolor, högskolor och studenter. Vi delar vår kunskap, kultur, forskning och resurser med företag, yrken och samhället i stort.

Omfattar flexibilitet

Vi kommer att svara flexibelt på de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Flexibla sätt att studera kommer att hjälpa våra studenter att lyckas och låta dem engagera sig i ett större utbud av möjligheter inom utbildning, aktiviteter utanför skolan och arbetslivserfarenhet. Vi vill att våra elever ska följa deras intressen och passioner för att förändra sina liv och att de får möjlighet att välja Pathways som tar dem till nästa steg och öppnar dörrar till framtiden.

Våra värderingar

Vi ger möjligheter att locka, behålla och utveckla individer. Vi bygger ett mångsidigt och inkluderande samhälle och vi svarar med flexibilitet på utmaningarna i den föränderliga världen. Våra värderingar ligger till grund för allt vi gör. Vi är vänliga, ambitiösa, kollegiala, företagsamma och studentfokuserade.

Campus funktioner

StudyNet

StudyNets intranät är ditt onlineuniversitet tillgängligt 24/7 på webben, från vilken plats som helst.

Leverera den information du behöver

Din personliga portal är anpassad för ditt studieprogram med:

 • föreläsningsanteckningar
 • kurs material
 • onlinediskussion och grupparbeten
 • bloggar
 • kommunikation med dina lärare och medstudenter
 • provresultat
 • tillgång till digitala bibliotekssamlingar
 • din personliga e-portfölj och mycket mer.

StudyNet samlar också informationen du behöver om:

 • universitetet
 • studentkåren
 • Sociala aktiviteter
 • jobb och karriärmöjligheter
 • råd och stöd.

StudyNet innebär att du kan ta med dig dina studier och hålla kontakten hemifrån, från jobbet och utomlands samt på campus.

Lärresurscenter

Vi öppnar säkert och gradvis igen

Våra två stora och moderna Learning Resources Centers är centrala i livet på Herts och hem till en rad biblioteks- och datortjänster och faciliteter som stödjer Herts studenters akademiska resa.

Utöver tusentals tryckta böcker erbjuder lärresurserna också en rad studieområden, tillgång till en rad datorer, högspecifika datorrum, utskriftsmöjligheter och Wi-Fi och ström överallt.

Båda våra lärresurser är nu öppna för Herts studenter och personal. Kärntjänster är tillgängliga, inklusive boklån via vår nya "klicka och samla in"-tjänst, socialt distanserade individuella studieplatser, dator- och mjukvaruåtkomst samt onlinesupport och hjälp. Vi kommer att berika vårt tjänsteutbud ytterligare när det är säkert att göra det.

 • College Lane och de Havilland LRC är öppna 24/7

Online-bibliotek

Vi har omfattande digitala och tryckta bibliotekssamlingar på Herts, plus massor av support och tjänster som hjälper dig att hitta resurser.

Våra biblioteks- och informationshanteringsspecialister arbetar nära med akademiska kollegor för att ge studenterna ett brett utbud av relevanta digitala och tryckta resurser och för att skapa specifika läslistor för kurser.

Universitetets bibliotekssystem kallas för bibliotekssökning.

 • Det är snabbt, enkelt och enkelt att använda.
 • Du kan söka i bibliotekskatalogen, andra relevanta elektroniska resurser och biblioteksdatabaser - allt på samma gång.
 • Hittar böcker, e-böcker, tidskriftsartiklar, tidskrifter, rapporter och tentamensuppgifter i bara en sökning.
 • Kan användas på vilken enhet som helst, var som helst och när som helst.
 • Låter dig reservera böcker

Ditt personliga bibliotekskonto ger information om de böcker du har lånat och när du behöver ta tillbaka dem.

Alla böcker förnyas automatiskt varje vecka i upp till 20 veckor om inte någon annan användare begär det (objekt som lånas av SCONUL-användare förnyas automatiskt i högst tre gånger).

Datorer och programvara finns på universitetet

Du hittar datorer som är tillgängliga att använda i lärresurscenter och datorlabb över hela campus.

Många elever väljer att använda sina egna bärbara datorer och andra enheter och du kan koppla in din bärbara dator till en datapunkt eller ansluta till det trådlösa nätverket.

Kontor 365

Office 365 är en kraftfull uppsättning verktyg som erbjuder välbekanta applikationer som Microsoft Word, Excel och PowerPoint, OneDrive för att lagra och dela dokument och Microsoft Teams för onlinemöten, chatt och onlinesamarbete.

Programvara tillgänglig på universitetets datorer

University of Hertfordshire tillhandahåller ett brett utbud av mjukvaruapplikationer för personal och studenter för allmän och specialiserad ämnesrelaterad användning. Där licenser tillåter, strävar vi efter att göra all mjukvara så allmänt tillgänglig som möjligt i alla labb och lärresurser så att du kan använda den både i dina schemalagda sessioner och för oberoende studier.

Specialistprogramvara i lärresurscentren

Universitetet har skapat två specialistprogramvaruutrymmen i vart och ett av Learning Resources Centers och du hittar högspecifika datorer i var och en konfigurerad med extra specialistmjukvara och tillgänglig under normala öppettider. Alla studenter kan använda tjänsten på drop-in basis.

Lånetjänst för bärbara datorer

Förutom tillgång till PC och Mac kan du också låna en Chromebook i upp till 24 timmar från ett av läroresurserna.

Utskrift på campus

 • Du kan själv skriva ut dokument med hjälp av våra självbetjäningsskrivare på båda campus. Vi har också ett professionellt dokumentserviceteam som erbjuder ett brett utbud av utskrifts-, bindnings-, kopierings- och lamineringstjänster.
 • Om du bor i Halls of Residence och väljer att ta med en skrivare till Uni, se till att du har en USB-kabel för att ansluta den till din persondator.

Wi-Fi och trådbundna anslutningar till universitetets nätverk

(Inklusive spelkonsoler och smarta TV-apparater i studenthem)

Du kommer att ha fri tillgång till internet vid University of Hertfordshire med en kompatibel enhet. När du anländer hjälper vi dig att komma igång med universitetets Wi-Fi. Och vi finns alltid här för att hjälpa dig om du har några problem.

  Antagningar

  Behörighetskrav för grundexamen

  De flesta av våra grundutbildningar har sina egna behörighetskrav. Dessa specifika behörighetskrav kan ses på sidan för varje kurs eller i vårt onlineprospekt. Universitetet har dock en standarduppsättning krav för grundkurser som du kan se nedan.

  Vi har en lång tradition av att välkomna sökande från ett brett spektrum av bakgrunder med en mängd olika kvalifikationer och vi är vana vid att ta in studenter med en kombination av kvalifikationer inklusive A-nivåer, BTECs, tillgång till HE-diplom och yrkeskvalifikationer.

  Behörighetskraven för grundexamen ges generellt i UCAS Tariff-poäng och du behöver minst 2 A-nivåer (eller motsvarande kvalifikationer) för att börja ett Honours grundutbildningsprogram eller minst en för en Foundation-examen.

  Regeringen har meddelat att beräknade betyg på A-nivå ska vara klara i slutet av juli baserat på tidigare prestation, icke tentamensbedömning (kursarbete) och det betyg dina lärare tror att du skulle ha fått om proven hade gått vidare.

  Vi ville försäkra dig om att vi kommer att ha ett pragmatiskt och stödjande tillvägagångssätt, med hänsyn (där det är relevant) ditt personliga uttalande, intervju, portfolio och annan information som visar din potential att lyckas på Herts. Vissa universitet har tagit tillvägagångssättet att lämna ovillkorliga erbjudanden, vi skulle upprepa UCAS råd att överväga om det är rätt institution och kurs för dig innan du fattar något beslut.

  UCAS Tariff poäng

  UCAS har nyligen ändrat sättet att beräkna tariffpoäng. Alla kvalifikationer som tidigare fanns på UCAS-tariffen har fortsatt att dra poäng under det nya systemet, men det har skett ändringar i poängen och hur de beräknas.

  Nyckelfakta om de nya taxorna:

  • Under den nya UCAS-tariffen är siffrorna mycket lägre, till exempel får en A-nivå A* 56 poäng, jämfört med 140 under den nuvarande Tariffen. Använd UCAS Tariff Calculator för att beräkna dina nya poäng.
  • AS-nivån är nu 40% av en A-nivå - detta är mer exakt enligt kvalifikationsregulatorer.
  • Du måste fortfarande uppnå samma betyg på A-nivå, Scottish Advanced Higher, Scottish Higher eller BTEC, eller i någon annan kvalifikation du tar för att uppfylla behörighetskraven för högre utbildning.
  • De nya UCAS Tariff-poängen bör inte ha någon inverkan på dina beslut om kvalifikationsval i skolan eller högskolan, eller din förberedelse eller ansökan till en högre utbildning.

  Besök UCAS för mer information om de nya UCAS-tarifferna, inklusive faktablad för föräldrar och elever.

  Överför till Herts

  Många grundkurser vid University of Hertfordshire tillåter avancerad inträde för studenter som vill överföra sina studier. Din tidigare studie kommer att bedömas med hjälp av Accreditation of Preor Learning-processen.

  Det är viktigt att den tidigare studien var relevant och aktuell för att din antagning ska komma i fråga direkt till andra eller tredje året på kursen. Du kommer att bli ombedd att tillhandahålla utskrifter från dina tidigare studier som en del av antagningsprocessen.

  Om du vill göra en ansökan till ett grundutbildningsprogram, vänligen gör det genom UCAS och ange vilket år du vill komma i fråga för.

  Återkommer för att studera

  Om du har tidigare högre utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kanske vi kan ta hänsyn till detta och låta dig gå in på din valda kurs på avancerad nivå. Till exempel, om du har en HND i ett lämpligt ämne och vill uppnå en Honours-examen, kan du komma i fråga för undantag från de första två åren av en heltidsexamen (nivå 4 och nivå 5 studier).

  Du kan också tilldelas tillgodoräknande för relevant tidigare inlärning såsom tidigare studerade kurser, eller din industriella, yrkesmässiga eller annan erfarenhet. Till exempel, om du har en HND kanske du kan studera på deltid för att "fylla på" till en hedersexamen om två år.

  Postgraduate degrees

  De flesta av våra undervisade forskar- och forskarexamina har behörighetskrav som är specifika för kursen. Du kan se dessa på prospektsidan online för varje enskild kurs.

  Nedan finns dock några allmänna råd om våra behörighetskrav för forskarutbildning.

  Magisterexamen

  • De flesta undervisade magisterexamen för att kräva att du har en hedersexamen eller motsvarande kvalifikationer.
  • Detaljerade behörighetskrav för den examen du vill söka finns i kursbeskrivningen.
  • Om du har tidigare högre utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet kanske vi kan ta hänsyn till detta och låta dig gå in på din valda kurs på avancerad nivå.

  Forskningsgrader

  • Du bör normalt ha en första eller övre andra klass Honours-examen i det föreslagna studieområdet för att registrera dig för någon form av en forskarexamen.
  • Vi tar dock gärna emot sökande som kan visa sin förmåga genom publikationer eller anställningsansvar.
  • Om du är en internationell student, för forskarexamen skulle du normalt behöva ett IELTS-poäng på 6,5.

  GCSE-krav

  Alla kurser kräver GCSE Mathematics and English Language i årskurs 4 eller högre (betyg C eller högre under den gamla betygsstrukturen) och Science eller Double Science där individuellt specificerat (eller motsvarande kvalifikationer).

  Observera att vissa kurser kan ha andra krav men dessa kommer att listas på de enskilda kurssidorna.

  Engelska språkkrav på universitetet

  Vi kräver att du visar dina engelska språkkunskaper innan ett ovillkorligt erbjudande kommer att lämnas till dig. För de flesta av våra kurser accepterar vi följande prov

  • GCSE English Language i årskurs C eller högre.
  • IGCSE engelska i årskurs C eller högre.
  • International English Language Testing System (IELTS) poäng på 6,0 (med inte mindre än 5,5 i något band) för grundutbildning eller 6,5 (med inte mindre än 5,5 i något band) för forskarutbildning.
  • Cambridge engelska kvalifikationer: B2 First (FCE) och C1 Advanced (CAE) poäng på 169 (med inte mindre än 162 i något band) för grundutbildning eller 176 (med inte mindre än 162 i något band) för forskarutbildning. C2 Proficiency (CPE) poäng på 180 (med inte mindre än 162 i vilket band som helst) för både grund- och forskarutbildning.
  • Pearson Test of English (PTE) 51 (med inte mindre än 42 i något band) för grundutbildning eller 58 (med inte mindre än 42 i något band) för forskarutbildning.
  • Test av engelska som främmande språk (TOEFL) 72 med bandpoäng på att läsa 18, skriva 17, lyssna 17, prata 20 för grundutbildningen eller en poäng på 79 med bandpoängen läsa 18, skriva 17, lyssna 17, tala 20 för forskarutbildningen .
  • LanguageCert International ESOL SELT B2 (lyssna, läsa, skriva, tala) Lyssna: 33/50; Läsning: 33/50: Skrivning: 33/50; Talar: 33/50
  • Lokala engelska språkkvalifikationer inklusive Indian Standard XII English Language (65% grundutbildning/70% till 75% forskarutbildning).

  Detta är inte en uttömmande lista. Se UKVI för en fullständig lista över godkända engelska språktest.

  IELTS-, PTE- och TOEFL-test är giltiga i 2 år och måste vara giltiga fram till det datum då CAS (Certificate of Acceptance for Studies) utfärdas.

  Följande kurser har ett annat engelska språkkrav:

  IELTS 6.5 (minsta bandpoäng gäller också)

  • Alla forskarutbildningskurser i Business
  • Alla humanistiska grund- och forskarutbildningskurser
  • Alla forskarutbildningar i konst, design, film, musik och media
  • Alla grund- och forskarutbildningskurser i omvårdnad
  • Alla grund- och forskarutbildningskurser i socialt arbete
  • De flesta kurser inom Hälso- och akuthögskolan
  • BSc Nutrition
  • BSc Farmaceutisk vetenskap
  • MPharm
  • MSc Bioteknik
  • MSc farmakologi
  • MSc Molekylärbiologi
  • MSc Environmental Management
  • MSc Business Psychology
  • MSc Psykologi
  • Alla forskarutbildningar

  IELTS 7.0 (minsta bandpoäng gäller också)

  • BSc fysioterapi
  • BSc Dietet
  • MSc Socialt arbete
  • MSc Advancing Pharmacy Practice
  • MSc Organisationspsykologi
  • Klinisk MD (allmän invärtesmedicin) - Pathway 1

  IELTS 7.5 (minsta bandpoäng gäller också)

  • Klinisk MD (allmän invärtesmedicin) - Pathway 2

  Visumkrav

  Visumvägledning

  Som en internationell student sponsrad av universitetet under Tier 4 (Allmän) ledighet är det oerhört viktigt att du följer villkoren för Tier 4-sponsring.

  Det finns vissa villkor som du måste vara medveten om. Dessa inkluderar ditt ansvar som student med Tier 4-ledighet, din rätt att arbeta i Storbritannien och polisens registreringskrav.

  Villkoren för ditt Tier 4-visum finns på din vinjett (dekalen i ditt pass), på ditt biometriska uppehållstillstånd (BRP) eller på beslutsbrevet som följde med ditt visum.

  Om du inte följer villkoren för ditt Tier 4-visum och de skyldigheter som följer med att hålla ett visum, har universitetet inget annat val än att rapportera ditt visum till Home Office. Inrikesministeriet kan då inskränka (avboka) ditt visum. Inskränkning kan resultera i att du drar dig från universitetet, avlägsnas från Storbritannien, påverkar framtida immigrationsansökningar och kan till och med resultera i att du inte kan återvända till Storbritannien under en viss tid.

  Det är därför mycket viktigt att du underhåller ditt Tier 4-visum genom att förstå de villkor och ansvarsområden som är knutna till det.

  Stipendier och finansiering

  Ranking

  University of Hertfordshire har uppnått den högsta guldrankingen i regeringens Teaching Excellence Framework (TEF) 2018.

  Platser

  • Hatfield

   College Lane, AL10 9AB, Hatfield

   • Hatfield

    Mosquito Way, AL10 9EU, Hatfield

    • Lower Hatfield Road

     Lower Hatfield Road, SG13 8LD, Lower Hatfield Road

     Frågor