Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Introduktion

Vårt uppdrag

Universitetets huvuduppgift är att svara på nuvarande samhällsbehov samt utforma personliga och professionella terminer genom att sträva efter utbildning, utbildning och forskning.

Det är inriktat på högkvalitativ undervisning och inlärning, världsledande forskning, akademisk frihet samt en hållbar utveckling av Gibraltar och regionen. Partnerskap med företag, regering, välgörenhetsstiftelser, vård och utbildningsinstitutioner ligger i centrum för universitetets uppdrag.

128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"Vi är en ny typ av universitet. Ambitiös och anpassningsbar, vi bygger en institution som skapar en möjlighet för våra studenter, akademiker och de som arbetar med oss ", professor Catherine Bachleda, ställföreträdande rektor, University of Gibraltar

 • Små klassstorlekar: Vi är stolta över vår storlek. Att vara ett litet universitet ger oss möjlighet att erbjuda våra studenter en lärande upplevelse som är oöverträffad. Våra mindre klassstorlekar tillåter en mer personlig inställning till undervisning och ger dig utrymme att verkligen utforska ett ämne. Du kommer att vara mer än bara en annan student, du kommer att vara en värderad del av UniGib-samhället.
 • Extracurricular aktiviteter: Samtidigt som en student handlar om att studera handlar det också om att ha kul, bygga vänskap och delta i nya upplevelser. Oavsett om du är äventyr, historia, sport, natur, levande musik, nattliv eller bara njuta av en dag på stranden, har Gibraltar allt. Dess mångsidiga multikulturella, välkomnande gemenskap gör det till en verkligt unik plats att bo i och utforska.
 • Förbättringsanläggningar: Vår Europa Point Campus ligger vid Gibraltars sydligaste punkt och har utmärkta faciliteter för att förbättra och berika din lärande. Inrymt i en viktoriansk armé kombinerar campus unika historiska funktioner med modern arkitektur och den senaste tekniken för att skapa skräddarsydda utrymmen för att stödja ditt lärande.
 • Gibraltar är din campus: Gibraltars livliga ekonomi och unika läge vid en kulturell, historisk och biogeografisk korsning gör den till den perfekta platsen för att skapa kontakter, få en meningsfull branschupplevelse och lägga till en unik referenspunkt för din studie. Dess rika historia i kombination med ett dynamiskt "can-do" -gemenskap ger en välkomnande, säker och öppen miljö för att lära sig och leva.
 • Internationell påverkan: Vårt nätverk och inflytande sträcker sig långt bortom Gibraltar. Som student kan du få tillgång till ett internationellt expert-, förenings- och institutionssamfund som positivt påverkar din studie. Utöver starka akademiska länkar kan du också utnyttja Gibraltars livliga ekosystem för internationella företag. Några av världens främsta företag verkar från Gibraltar vilket innebär att du aldrig kommer att bli kort om möjligheter att gå ut och nätverket.
 • Arbetsplats redo: Anställningsförmåga och professionell utveckling är kärnan i vad vi gör. Vi vill utveckla akademiker som är redo för arbetsplatsen så att vi har byggt relationer med industrin på lokal och internationell nivå. Majoriteten av våra handledare och föreläsare övar yrkesverksamma inom branschen, deras "levande" erfarenhet av branschstandarder överskrider deras tillvägagångssätt och gynnar våra studenter. Arbetsplatser går genom hela våra kurser, vilket betyder att du får de färdigheter och erfarenheter som krävs för att du ska få anställning när du är examen.
 • Forskning som är viktig: Vår forskning täcker breda teman Gibraltar och / eller Medelhavsområdet. Våra två specialinstitut, Institutet för Gibraltar och Medelhavsstudierna och Institutet för livs- och jordvetenskaper är viktiga grenar till vårt forskargrupp och tillhandahåller stöd och expertkunskaper på ett antal av våra associerade campusar, däribland Garrison Library, Gibraltar Museum, och Gibraltar botaniska trädgårdar.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Campus funktioner

Banbrytande faciliteter: Vårt Europa Point Campus är beläget på Gibraltars sydligaste punkt och har ledande faciliteter utformade för att förbättra och berika din inlärningsupplevelse. Inrymt i ett viktorianskt vapenhus, blandar campus unika historiska egenskaper med modern arkitektur och den senaste tekniken för att skapa skräddarsydda utrymmen för att stödja ditt lärande.

  Stipendier och finansiering

  Ett antal stipendier är värd eller tillhandahålls direkt av universitetet, inklusive Parasolstipendier för blivande Bachelors of Business Administration (BBA), Gibraltar Commonwealth-stipendier, Europa-stipendier och -stipendier och HM Government of Gibraltar-stipendier för invånare.

  Campusliv och faciliteter

  SEO - Din första kontaktpunkt

  Oavsett om du har problem med din kurs, ekonomi, privatliv eller psykisk hälsa finns Student Experience Office här för att hjälpa dig. Vi kommer att försöka svara på din fråga och om vi inte kan hitta rätt person eller specialist för att göra det. Se nedan inom vilka områden Student Experience Office kan hjälpa dig genom din tid på UniGib som student.

  Student Experience Office är den första kontaktpunkten för alla frågor som rör din kurs eller personliga frågor som kan påverka dina studier vid universitetet och kan hjälpa till med följande:

  • Frågor om din kurs
  • Välbefinnande
  • Frågor om studiefinansiering
  • Till vem det kan gälla brev,
  • Bankbrev
  • Ersättande campuskort
  • referenser
  • Rådgivning om regelverk, processer och policy
  • Information om placering och karriär.

  Gibraltar må vara litet, men det är det som gör det så unikt. Allt är gångbart, cyklbart eller en kort bussresa bort, vilket innebär att du kommer att ha mer tid att utforska, resa och ha kul när du inte studerar.

  Det är hem för ett välkomnande mångkulturellt samhälle som får dig att känna dig som hemma så fort du anländer.

  Förutom att njuta av allt Gibraltar har att erbjuda, får våra studenter också utforska närliggande Spanien, resa till Marocko eller till och med ta ett flyg till Storbritannien!

  Platser

  • Gibraltar

   University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

  • Gibraltar

   Europa Point Campus, GX11 1AA, Gibraltar

  Frågor