Keystone logo
University of Essex Online PG Cert Global Mental Health and Wellbeing
University of Essex Online

PG Cert Global Mental Health and Wellbeing

Online United Kingdom

8 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4 056 *

Distansutbildning

* for UK students | £4,143 for international students

Introduktion

Nyfiken på den mentala hälsopolitik som antagits av olika länder? Överväg då vårt 100 % online-postgraduate Certificate in Global Mental Health and Wellbeing.*

Vårt PG Cert Global Mental Health and Wellbeing kommer att ge dig överförbara färdigheter som passar ett brett spektrum av sektorer, från hälso- och socialvård till HR. Kursen ger också värdefull insikt och förståelse för de sociologiska aspekterna av mental hälsa, samt policy och etik på global skala.

När du har avslutat ditt forskarutbildningscertifikat i global mental hälsa och välbefinnande har du möjlighet att gå vidare till PG Dip eller hela MSc Global Mental Health and Wellbeing.

*Startdatumet och detaljerna för denna kurs är fortfarande föremål för universitetets godkännande. Om godkännande inte beviljas vid ditt kursstartdatum kommer ett alternativt datum att erbjudas eller full återbetalning ges. Om vi behöver göra ändringar i detta program som en del av University of Essex valideringsprocessen kommer vi att meddela dig dessa så snart som möjligt.

Lär ut metoder

Vi är en leverantör av onlineutbildning till 100 %, så vi använder en toppmodern virtuell inlärningsmiljö (VLE) för att leverera vår undervisning, resurser och bedömningar. Vårt system spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till ditt läromedel. VLE är tillgänglig 24/7 och tillåter både studenter och handledare att aktivt delta i realtidskonversationer och liveseminarier.

Vi tror att du får ut det mesta av din studietid när du hålls informerad om din prestation, och vi uppnår detta genom att:

  • bedömer dig genom hela moduler istället för att vänta på årsslutsbedömningar
  • visar dina betyg i din betygsbok som kan ses när du loggar in på den virtuella lärmiljön (VLE)
  • snabb vändning av arbete som bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är uppdaterad
  • se till att du har regelbunden kontakt med ditt studentsupportteam

Bedömningsmetoder

Alla bedömningar levereras genom vår virtuella lärmiljö (VLE). Det finns inget krav på att resa till externa testcenter eller att göra tentor! Istället kommer du att lämna in uppgifter via VLE, såsom skriftliga rapporter, deltagande i diskussionsforum eller reflekterande journalanteckningar.

Vi har också en policy för att säkerställa att det arbete som lämnas in av studenter är autentiskt – vi använder ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiat.

Varför Essex Online?

Studera online. Examen på campus.

Du kommer att slutföra dina studier och bedömningar 100 % online och din kvalifikation kommer att tilldelas av University of Essex, ett prisbelönt universitet med ett 50-årigt arv av excellens inom undervisning och forskning och ett av de 30 bästa universiteten i Storbritannien (komplett Universitetsguide 2022). När du har avslutat din kurs kommer du att ta examen med samma certifikat som campusbaserade studenter - ditt studiesätt nämns endast på din akademiska utskrift.

Kvalitetssäkrad erfarenhet

Vi vann priset Best Online Classroom Experience Award vid Global Student Satisfaction Awards (GSSA 2021). Vi står bakom den akademiska kvaliteten på våra onlinekurser och det är därför vi erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti. Om du bestämmer dig för att din kurs inte är för dig inom 21 dagar, ger vi dig full återbetalning.*

* Villkor gäller. Kontakta vårt antagningsteam för mer information.

Akademiskt och mentorsstöd i världsklass

Våra onlinelärare är ledande myndigheter och specialister inom sina respektive områden. De brinner för vad de lär ut och kombinerar sin kunskap om branschpraxis med högkvalitativ akademisk leverans, vilket ger dig en oöverträffad lärandeupplevelse.

Vi har också ett dedikerat team av studentrådgivare och studiefärdighetsrådgivare som kommer att stödja dig från din första dag till examen. De finns till hands för att hjälpa och vägleda dig när du går vidare genom dina studier. Oavsett fråga eller problem kommer de att arbeta med dig för att hitta en lösning.

Karriärmöjligheter

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Stipendier och finansiering

Om skolan

Chat with students

Frågor