Keystone logo
University of Doha for Science and Technology

University of Doha for Science and Technology

University of Doha for Science and Technology

Introduktion

Vilka vi är

College of the North Atlantic – Qatar (CNA-Q) skapades för att uppfylla de ambitiösa och visionära målen i Qatar National Vision (QNV) 2030. CNA-Q är ett partnerskap mellan staten Qatar och College of the North Atlantic i Kanada .

172173_3_theCnaqStory.jpg

Vi öppnade officiellt i september 2002. CNA-Q fyller statens behov av akademiker som har praktisk utbildning inom sitt område. Som den tredje största eftergymnasiala institutionen i Qatar har CNA-Q nu mer än 3 545 heltidsstudenter under läsåret 2019-2020 och har tagit examen 6 473 studenter.

CNA-Q är erkänt som ett Center for Excellence inom teknisk och yrkesutbildning i delstaten Qatar. Vi erbjuder interaktiv akademisk och co-curricular programmering till mer än 3 545 heltidsstudenter inskrivna i över 30 program inom områdena ingenjörsteknik och industriella yrken, hälsovetenskap, företagsledning och informationsteknologi, akademisk utbildning och grundprogram. Dessutom anmäler sig hundratals studenter årligen till en rad fortbildnings- och yrkesutbildningar.

Att lära sig på CNA-Q är en omvälvande upplevelse för dem som kommer hit: College är känt för exceptionellt studentcentrerat lärande, rotat i upplevelsebaserade och tillämpade metoder, och undervisat av industri- och akademiska experter i toppmoderna faciliteter.

Ett stolt partnerskap mellan staten Qatar och College of the North Atlantic i Newfoundland och Labrador, Kanada, CNA-Q erbjuder en oöverträffad utbildningsupplevelse för studenter från mer än 20 länder. Förutom diplomprogram i företagsledning och informationsteknologi, ingenjörsteknik och hälsovetenskap, erbjuder CNA-Q ett komplett utbud av studentaktiviteter och klubbar.

Sedan 2002 har CNA-Q utexaminerat mer än 6 473 studenter för att komma in i arbetskraften lokalt och bidra till Qatars National Vision 2030.

172207_cnq2.jpg

Vision och uppdrag

CNA-Q är erkänt som ett Center for Excellence inom teknisk och yrkesutbildning i delstaten Qatar. Vi erbjuder interaktiv akademisk och co-curricular programmering till mer än 3 200 heltidsstudenter inskrivna i över 30 program inom områdena ingenjörsteknik och industriella yrken, hälsovetenskap, företagsledning och informationsteknologi, akademisk utbildning och grundprogram. Dessutom anmäler sig hundratals studenter årligen till en rad fortbildnings- och yrkesutbildningar

Vår vision

CNA-Q är det nationella högskoleinstitutet för val av tillämpad teknisk och yrkesinriktad utbildning.

Vårt uppdrag

CNA-Q är en nationell institution för högre utbildning som tillhandahåller internationellt erkänd teknisk och yrkesutbildning i samarbete med arbetsgivare för Qatars ekonomi under utveckling.

Våra värderingar

 • Vi tror att alla har potential att lära sig och växa.
 • Vi värdesätter autentiskt lärande som låter eleverna känna igen sin potential både professionellt och personligt.
 • Vi är fokuserade på att öka studenternas framgång och möta intressenternas behov.
 • Vi arbetar med respekt, integritet och transparens.
 • Vi är entusiastiska, engagerade och motiverade.
 • Vi är samarbetsvilliga, empatiska och stödjer varandra.
 • Vi värdesätter nyfikenhet och innovation.
 • Vi håller varandra ansvariga.

172206_cnq1.JPG

Platser

 • Doha

  Arab League Street,24449, , Doha

  Frågor