Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) i omvårdnad med vägar i omvårdnad för vuxna eller mental hälsa (förregistrering)
University Of Cumbria

BSc (Hons) i omvårdnad med vägar i omvårdnad för vuxna eller mental hälsa (förregistrering)

Carlisle, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16 400 / per year *

På Campus

* internationellt | Storbritannien: £9 250 per läsår

Introduktion

Mental Health Nursing syftar till att ge stöd och vård för utsatta individer under hela livet för att möta deras individuella behov, genom att kombinera omvårdnadsvärden med samtida kunskap, expertis, kommunikation och interpersonella färdigheter för att bilda starka terapeutiska relationer.

Vår kurs är utformad för att ge dig de yrkesmässiga och akademiska kvalifikationer du behöver för att registrera dig hos Omvårdnads- och barnmorskerådet och praktisera som sjuksköterska inom mentalvården. Denna examen kommer att utgöra grunden för dina framtida karriärval och gör det möjligt för dig att arbeta som sjuksköterska för mental hälsa i en mängd olika miljöer, inklusive slutenvård och samhällsservice och specialistcentrum för spetskompetens som ätstörningar, minnesbedömning, droger & Alkohol eller kriminalvård och kriminalvård.

På den här kursen kommer du...

  • Arbeta tillsammans med individer som upplever psykisk ohälsa, långvariga tillstånd och betydande psykiskt välbefinnande och ge tid och stöd för att hjälpa dem att återhämta sig.
  • Använd högkvalitativa simuleringsfaciliteter tillsammans med din praktikerfarenhet och akademiska föreläsningar.
  • Genomför placeringar i en mängd olika miljöer, som täcker omvårdnad för barn, vuxna och äldre personer, inom både innerstaden och på landsbygden.
  • Lär dig av erfarna utövare med klinisk erfarenhet inom ett brett spektrum av kliniska bakgrunder och akademiska intressen.
  • Hör förstahandsskildringar av berättelser inom vården från individuella levda erfarenheter.
  • Uppnå en yrkeskvalifikation som legitimerad sjuksköterska, tillsammans med en varierad erfarenhet av praktikområden där du kan överväga dina framtida karriärmöjligheter.

Studieavgift för programmet

Antagningar

Om skolan

Frågor