Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Introduktion

University of Applied Sciences i Wałcz är en högre läroanstalt, som grundades den 1 juli 2004. Sedan dess har professionella utbildats här.

PWSZ i Wałcz erbjuder heltid och extramural kandidat- och ingenjörsutbildningar som varar 6 eller 7 terminer. Det finns följande program genomförs kan vi erbjuda samarbete inom: En sju-termin Kandidatprogrammet i Management och Production Engineering, med fyra specialiteter att välja mellan:

 1. industriell logistik
 2. Programmering för verktygsmaskiner och teknisk utrustning
 3. Hantering av automatiska produktionssystem

En sex-termin Kandidatprogram pedagogik erbjuder fyra specialiteter:

 1. pedagogik med tidig - skolutbildning fokuserat på att utbilda lärare för den integrerade förskola eller grundskola,
 2. tidig utbildning och specialpedagogik - förbereda lärare kan arbeta med små barn med utvecklingsstörning eller med risk för funktionshinder.
 3. pedagogik barn och ungdomsvård och åter socialisering inriktad på att utbilda socialarbetare som kan ta itu med svåra ungdomar och ungdomar,
 4. pedagogik äldreomsorg och geragogy (eldergogy) fokuserade på att utbilda socialarbetare som kan ta itu med alla svårigheter livet och komplexitet när det gäller äldre

En sex-termin Kandidatprogram Physical Education erbjuder två specialiteter:

 1. Personlig säkerhet och egendomsskydd
 2. Idrott undervisning med ytterligare specialisering i korrigerande övningar.

En sex-termin Kandidatprogrammet Finance and Accounting erbjuder specialiteter:

 1. bank
 2. e-Finance
 3. Offentlig förvaltning förvaltning
 4. Redovisning för chefer

En sex-termin Kandidatprogram informationsteknologi för handel och administration erbjuder specialiteter:

 1. Internet Technologies
 2. IT-system för hantering

En sex-termin Kandidatprogram Administration erbjuder specialiteter:

 1. Kommunal förvaltning
 2. Administration för allmän och nationell säkerhet

YTTERLIGARE INFORMATION

PWSZ i Wałcz har utvecklats dynamiskt från början och trots sin "ung ålder", har blivit en ledande institution för högre utbildning i regionen. Vår personal kommer från kända universitet och högskolor från hela Polen. Högskolan ligger i två byggnadskomplex; en nygotisk byggnad från början av 20-talet, och tidigare armé baracker spridda över ett område på 4,6586 hektar. Den rektor kontor, andra myndigheters kontor och andra kontor, liksom datasalen, några föreläsningssalar och aulan ligger i det historiska, nygotiska byggnad. De flesta av de vanliga klasser och föreläsningar hålls i de tidigare militärförläggningar, som har moderniserats och anpassats för undervisningsändamål. Klassen och föreläsningssalar är av hög standard och är utrustade med hög kvalitet multimedia anläggningar. Som kvaliteten på undervisningen är en prioritet på PWSZ i Wałcz, är Labs och klasser undervisas i små grupper och med hjälp av modern teknik.

Resurserna Huvudbiblioteket är öppna för studenter och personal. Allt biblioteksmaterial återfinns i online-kataloger. Det finns Karriär Office samt studentkåren och vetenskapliga studentgrupper som är verksamma i skolan. Eleverna kan utveckla sina passioner och intressen. Under studierna också de förvärvar praktiska färdigheter genom deltagande i praktik och lärlingsprogram. Under hela studietiden uppmärksamhet ägnas både teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter, tack vare vilka är våra studenter eftertraktade av arbetsgivarna.

PWSZ deltar i det europeiska programmet för livslångt lärande Erasmus; och 2007 beviljades Erasmus kortet.

Alla kvaliteter och krediter som erhållits under studierna vid PWSZ i Wałcz omvandlas till ECTS (European Credit Transfer System) poäng, tack vare vilken det finns en möjlighet till studentutbyte med partneruniversitet och skolor.

Utbildning av god kvalitet är en prioritet på PWSZ, vilket gör det till skolan för ambitiösa, samvetsgranna och begåvade människor. Vi säkerställer en hög utbildningsnivå och möjliggöra att nå specifika mål. Majors och specialiteter på PWSZ i Wałcz underlättar bedriver en framgångsrik karriär på attraktiva arbetsplatser i Polen och utomlands. Det finns en sovsal för studenter; och tack vare Karriär Office, vi kan även erbjuda privata hallar.

LOKALISERING

Staden Wałcz ligger nära den polsk-tyska gränsen (150 km.) Och korsas av huvudkommunikationsvägar; från gränsövergångar i Szczecin och Świnoujście till Bydgoszcz, Warszawa och furtherto den östra gränsen (route10) från gränsövergångarna i Swiecko och Słubice (Frankfurt) till Gdansk, Elbląg och vidare till Kaliningrad (väg 22) från Schlesien, Poznań till Kołobrzeg och Koszalin ( väg 178) Wałcz ligger i centrum av Wałeckie Lake Distric (Pojezierze Wałeckie), en vacker region i 150 sjöar. Själva staden ligger mellan två sjöar, med ytterligare små sjöar utspridda. Wałcz är omgiven av lummiga, gamla skogar med flera natur monument. Hela Lake District är under ekologiskt skydd.

Turist, rekreation och naturupplevelser i staden gör det till en perfekt plats för naturälskare och aktiva människor. Wałcz och dess omgivningar ger idealiska förutsättningar för någon form av turistverksamhet; promenader, cykling, ridning, segling eller paddling.

Den centrala Sports Centre - OS Förberedelse Centre ligger i staden. Idrottare från hela landet kommer hit för sport sammankomster. PWSZ studenter tränar också på Central Sports Centre.

Platser

 • Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

Frågor