Keystone logo
University College Cork Civilingenjör i diagnostisk radiografi
University College Cork

Civilingenjör i diagnostisk radiografi

Cork, Irland

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 11 130 / per year *

På Campus

* EU -studenter: 11 130 euro per år | studenter utanför EU: 20 130 euro per år

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

MSc Diagnostic Radiography är ett påskyndat förregistreringsprogram för studenter med en grundläggande examen i ett annat ämne än diagnostisk radiografi. Programmet använder de inlärnings- och undervisningsmetoder som bäst stöder eleverna för att utveckla de kunskaper, färdigheter och professionella attribut som står i överensstämmelse med radiografi.

Syftet med detta program är att ge varje student en utmärkt pedagogisk erfarenhet både i akademiska och kliniska miljöer.

Vårdens ständigt utvecklande och utvecklande karaktär kräver att vårt program inte bara förbereder studenterna för nuvarande vårdpraxis utan att det producerar akademiker som kommer att fungera som agenter för framtida förändringar och framsteg. Vi strävar därför efter att utrusta våra akademiker med de kliniska färdigheter och forskningskunskaper och de professionella egenskaper som krävs för att arbeta och utvecklas som kompetenta kliniker, forskare och agenter för förändring inom den utvecklande vårdmiljön. Programmet för diagnostisk radiografi ligger på School of Clinical Therapies, en del av College of Medicine and Health. College ligger i den västra änden av UCC-campus och har toppmoderna faciliteter.

Praktikutbildning är en integrerad del av programmet. Studenter måste genomföra en klinisk placering. Kliniska placeringar sker mestadels på sjukhusen i South /South West Hospital Group (SSWHG) och några privata centra, inklusive Cork University Hospital, Mercy University Hospital, University Hospital Waterford, University Hospital Kerry, South Tipperary General Hospital, South Infirmary- Victoria University Hospital, Bantry General Hospital, Mallow General Hospital, Bon Secours Hospital Cork och andra centra nationellt. Studenter kan också ha möjlighet att genomföra en kortsiktig valbar placering utomlands. Studenter kommer att behöva resa och/eller ordna boende nära placeringsplatserna och kommer att kosta resor och boende till alla kliniska platser.

Varför välja denna kurs

Detta var det första MSc-programmet (förregistrering) för diagnostisk radiografi i Irland. Vissa studenter som är antagna till MSc i diagnostisk radiografi kan vara del sponsrade av Health Service Executive South \ South West Hospital Group (SSWHG). De utvalda studenterna kommer att finansieras med 5 000 euro per år till den totala avgiften på 11 130 euro. Sponsringen från SSWHG är föremål för att gå med på ett åtagande att arbeta på SSWHG -sjukhusen vid behov och tilldelat i 2 år efter programmets slutförande.

Detta dedikerade Graduate Entry-program erbjuder en accelererad väg för akademiker från någon klinisk eller vetenskapsrelaterad disciplin för att få en erkänd behörighet inom diagnostisk radiografi. Denna forskarutbildning kommer att förbereda akademiker för framgång på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Imaging (Online Learning) MSc, PgDip (ICL), PgCert (ICL), PgProfDev
    • Online
  • MSc Advancing Practice
    • Stirling, Storbritannien
  • Masterprogram i biomedicinsk avbildning
    • Turku, Finland