Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Introduktion

Den UNIPAC- rektor Antonio Carlos började sin verksamhet i staden Barbacena, 1965, och dess grundare professor Boniface Andrada.

Den Unipac-JF Campus II medlem av rektor Antonio Carlos- Unipac har sitt ursprung i 1996 med skapandet av Institutionen för redovisning vid Dr. José Rua Cesario 175 i District of Sal steg registrerar stark efterfrågan.

Två år senare, installerade han den första av Juiz de Fora talterapi naturligtvis, med tanke på förväntningar om juizforana utbildningsväsendet och har stor efterfrågan på grund av avsaknaden av framsteg i staden och regionen.

År 2000 byggdes ny byggnad i grannskapet gårdar Bethania med moderna laboratorier och särskilda faciliteter som behövs för att lära sina akademiska områden av humaniora, idrott och hälsa.

Således, i enlighet med sin utbyggnadsplan har skapat flera kurser i linje med Juiz de Fora behov och regionala omgivningar, blir den integrerade Campus, rektor Antonio Carlos, hålla humanistiska fakulteten och vetenskap med kurser administration, bokföring och masskommunikation Kval: journalistik och turism; Institutet för Juiz de Fora utbildning med högre Normal Course Hälsouniversitetet med biomedicin kurser, idrott, Omvårdnad, apotek, sjukgymnastik, kost, veterinärmedicin, Biological Sciences; Medicinska fakulteten vid School of Medicine, Juridiska fakulteten och samhällsvetenskap med lagen Course och Institute of Technology och sekventiella studier av Juiz de Fora med teknik kurser i miljö, teknik i marknadsföring Management Technology i Business informatik och teknik i säkerhet.

Under årens lopp, efter att ha avslutat dina mål och har absorberat efterfrågan i Juiz de Fora, vissa kurser elimineras därmed utöka antalet platser för de befintliga.

Att vara i sin 16: e år av existens har för närvarande cirka 230 lärare, inklusive läkare, lärare och experter till fullo uppfyller de MEC bestäm och utveckla sin undervisning i flera av institutionens kurser enligt sitt uppdrag som är: "Reach for mitten av utbildning, forskning och förlängning, kunskap för filosofi för vetenskap, teknik och tekniker i allmänhet, för att bidra till och påverka utvecklingen av sociala områden i regionen Minas Gerais och Brasilien, som också utbilda yrkesverksamma för samhället. "

Platser

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Frågor