Keystone logo
Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Introduktion

Om oss

Historien om Unigranrio började 1970, året professor José de Souza Herdy skapade Fluminense Education Association (AFE), sponsor enhet dåvarande United Colleges Rio Grande. Redovisning och administration - 1972, de första universitetskurser genomförts. Utbildning och språk kurser startade året därpå, skapas i 1974 Educational Center i Duque de Caxias (CEDUC) att agera som Application College.

Under 1980-talet registrerades skapandet av de första hälso- och sjukvården kurser - Tandvård, Omvårdnad och farmaci - följde kurser i Biological Sciences, matematik och kemi.

Handlingen att erkännandet av universitetet i Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO berodde på ministerdekret nr 940, som offentliggjordes i den officiella tidningen den 17 juni 1994, och därefter skapat kurser i juridik, informationsteknik och verkställande sekretariat. År 1995 kom integrera denna kastade kursen för veterinärmedicin och portugisiska-spanska kvalifikationsbrev naturligtvis.

Under 1990-talet konstaterade bildandet av medicin och sjukgymnastik kurser, som har berikat hälsoområdet. Under första halvåret 2000 lanserade Unigranrio Physical Education kursen. År 2003 skapade han kurs Bachelor of Social Work och många högre teknik utbildning, och under första halvåret 2004, började vi kurser i Bachelor of Nutrition, självständigt i konst Education (bildkonst) och Graduate i historien.

Idag Unigranrio har mer än 40 grundutbildningen och teknik Graduation, 12 enheter i delstaten Rio de Janeiro.

Mission

Främja livskvalitet, med den grundläggande rättsakten utbildningsprocessen.

Utsikt

Är en institution som levererar till samhället, strävar att erbjuda en utbildning som deltar aktivt och permanent i de samhällen där företaget är verksamt, och att agera som agent för social förändring genom sitt pedagogiska projekt, forskning och utbyggnad. Värden

Är värden upplevs av Unigranrio: Faith - Frihet - fred - Solidaritet - Ärlighet - Rättvisa - Värdighet - Tolerans

Platser

  • Rio de Janeiro

    Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil, , Rio de Janeiro

    Frågor