Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Introduktion

En väg tillväxt, resultat och framgång!

Vi på City University i Sao Paulo - UNICID, vi är en modell institution i den nationella panorama, åtagit sig att utbildning och innovation.

Berömmelse och den styrka vi har uppnått i landet är resultatet av 40 års engagemang, ständig uppdatering och stora investeringar i infrastruktur.

De följande raderna är en redogörelse för hur vi byggde denna framgångssaga.

Vi bevarar i vår historia allvar och huvudsyftet är att utbilda fler kompetenta människor sedan 1972, när institutionen skapades av en grupp lärare under ledning av professor Remo Rinaldi. Vid den här tiden, var vi fortfarande känd som School of East zon São Paulo (FZL).

Var de första att installera den högre utbildningen i São Paulo distriktet Tatuapé, i östra delen av staden, och även först med att erbjuda kursen i sjukgymnastik 1984, pågående valdes som en av de bästa i Brasilien av den prestigefyllda Student Guide, utgiven av Editora April.

År 1992 erkänns som ett universitet, började vi att ringa City University i São Paulo - UNICID.

År 1995 vi pionjärer i telekommunikation kursutbud, referens för många andra institutioner för högre utbildning under ledning av MEC.

År 2000, alla grundutbildning universitet (historia, utbildning, litteratur, Life Sciences, matematik och idrott) kom att införas i lärarutbildningen, för att möta utbildningspolitik av MEC, som rekommenderade en ny dynamik inom ett tvärvetenskapligt perspektiv. Programmet har blivit en referens i den pedagogiska miljön.

Under dessa fyra årtionden, stärker vi oss mycket inom hälsoområdet och vi började betraktas som en referens i detta avseende. Till en början erbjöd vi Omvårdnad, sjukgymnastik och tandläkar- och 2004 har vi börjat erbjuda kurser i medicin och biomedicin, som inrättats med maximal poäng för MEC. Idag lägger vi 32 års erfarenhet inom området och mer än 6000 studenter och agerar på marknaden, vilket gör det till den mest trafikerade och mest prestigefyllda banor av professionella sektorer.

Under 2008 har det mekatronik i elektroteknik, civilingenjörsstudier och miljöteknik blivit en del av vår lista över grundutbildningen. Dessutom lanserade vi den nya tekniken Grundutbildning i byggnadsteknik, grafisk design, bland annat.

Under 2009 började vi erbjuda kursen för arkitektur och urbanism, som ger gedigen bakgrund och har skillnaden fokus på hållbarhet.

Andra styrkor är våra kliniker och våra laboratorier är utrustade med mycket avancerad teknisk utrustning och vår fakultet mycket erfarna och kvalificerade. Lär engagemang, kräver vi engagemang och ladda studenter och lärare resultat och ständigt sökande efter nyheter och uppdateringar i området.

Vi är nu en av de bästa högskolorna i landet som kombinerar gedigen kunskap yrkesetik och som alltid går enligt nyheterna i den globala marknaden, som erbjuder mer än 60 grundutbildningen och teknik grundutbildning, Forskarkurser Lato Sensu och i strikt mening, personligen, de hälsoområden, affär, kommunikation, rättsvetenskap, Exakta och turism, bland andra, och flera förlängningskurser och partnerskap program i Brasilien och utomlands. År 2012, år UNICID karantän, markerade ett ögonblick av expansion av den institution, som blev en del av Southern Cross utbildning, som består av kollegiet Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Module center, Caraguatatuba - SP; University of Franca, Franca SP; University Center i Federal District, Brasília - DF, San Sebastian College, San Sebastián - SP; Fakultets Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Our Lady of beskydd centrum, Salto och Itu - SP, och universitetsstaden São Paulo, São Paulo - SP, gå samman och skapa en starkare verksamhet, konkurrenskraftigt och kunna erbjuda bättre pedagogiska alternativ för utbildning av våra studenter

Kommer att fortsätta att skriva denna historia av stora landvinningar och framgång!

Platser

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Frågor