Keystone logo
University of Szeged Allmän medicin (md)
University of Szeged

Allmän medicin (md)

Szeged, Ungern

12 Semesters

Engelsk, Tysk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7 900 / per semester

På Campus

Introduktion

Om programmet

De första två åren av General Medicine-programmet fungerar som grunden för grundläggande medicinsk kunskap. Efter det tredje året utbildas utbildningen med regelbunden klinisk praxis, där studenter aktivt deltar i kliniska avdelningar och undervisningssjukhus. Dessutom erbjuder fakultetets utmärkta vetenskapliga laboratorier ett brett utbud av möjligheter till studenter som vill bedriva vetenskaplig forskning av högsta standard. Under de senaste två terminerna roterar studenterna genom olika medicinska specialiteter och behandlar patienter under överinseende av läkare. I slutet av denna lärling är de redo att starta sin karriär som läkare.

  • Nivån på programmet: Utdelat Masterprogram, titel tilldelad doktor i medicin
  • Programmets längd: 12 terminer
  • Registrerad i: EU
  • Krediter: 360

Vem kan söka?

Ansökan är godkänd av akademiker från högskolor eller högskolor. Både muntlig och skriftlig kompetens på engelska krävs för att komma in i programmet. Sökande som har studerat biologi, kemi (allmän, oorganisk, organisk) och fysik i gymnasiet får preferens. *

Ansökningskrav: För en detaljerad beskrivning av de nödvändiga dokumenten, besök de relevanta sidorna på webbplatsen eller följ ansökan steg för steg. För studenter som känner sig oförberedda för de vanliga utbildningsprogrammen eller som behöver hjälp vid granskning av grundvetenskap på engelska, erbjuder vi ett 8-månaders Foundation Year Program. För mer information om grundåret klicka här.

  • Start av programmet: september varje år
  • Undervisningsavgift: 1: a termin: 9020 USD, 2: e-11: e terminen: 8150 USD **
  • Övriga avgifter: 200 USD ansökningsavgift och 300 USD inträdesavgift (om det tas i Szeged)

För mer information besök vår hemsida eller kontakta Ms. Katalin Feher på e-post eller ring +36 62 342 124.

Idealiska studenter

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor