Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Introduktion

Valet av en kurs eller en skola är en avgörande ögonblick i livet för varje elev. Vid Universidade Lusófona do Porto (ULP)Vi tror vår skola och dess kurser har många relevanta aspekter som inbjuder alla som står för närvarande inför dessa val, att välja att studera vid Universidade Lusófona do Porto.

Låt oss överväga detta: alla våra kurser är ackrediterade av A3ES, en enhet som ansvarar för utvärdering och kvalitetssäkring av högre utbildning i Portugal; alla våra kurser har en förvärvsfrekvens över riksgenomsnittet på utbildningsområden där de är verksamma; vi har ett högt kvalificerade lärare som består av många av erkänd merit och prestige i deras områden; vi ligger i universitets centrala Lissabon, med utmärkt tillgänglighet och plats; Vi erbjuder ett stort och väl organiserad campus, som omfattar högkvalitativ utrustning och laboratorier, Vi är en del av ett utbildningsprojekt med en unik internationell profil, som förekommer i alla portugisisktalande länder, som erbjuder en unik kulturell och pedagogisk erfarenhet.

Av alla dessa skäl anser vi att vi är det bästa alternativet. Vi tror att vi ger dig skäl att välja oss och dela med oss ​​denna unika upplevelse av att vara en del av ett stort projekt, utbildnings projekt för Universidade Lusófona do Porto.

Platser

  • Porto

    Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor