Keystone logo
University of British Columbia - Faculty of Applied Science Master of Health Leadership & Policy in Clinical Education
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Health Leadership & Policy in Clinical Education

Vancouver, Kanada

12 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 29 810 / per year *

På Campus

* 29 810,16 $ för kanadensiska medborgare, permanenta invånare, flyktingar, diplomater; 54 367,08 dollar för internationella studenter

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Health Leadership and Policy (MHLP) i klinisk utbildning är en professionell examen för vårdpersonal som vill utveckla sin expertis i att analysera trender och utforma och leverera klinisk utbildning. Detta hybridprogram kombinerar hälso- och sjukvårdskurser på avancerad nivå med UBC Sauder School of Business-kurser - vilket ger dig färdigheterna och självförtroendet att ta din karriär i nya riktningar.

Välj vård och affärer

Programmet MHLP in Clinical Education erbjuder en unik kombination av hälsovård och affärsklasser - vilket ger dig de strategiska färdigheterna att spela en ledande roll i din organisation. Kurser i klinisk utbildning tar ett helhetsperspektiv som inkluderar att utforska sammanhanget för klinisk utbildning för att lära sig att sätta teori i praktiken när du utvecklar olika inlärningsupplevelser. Affärskurser som erbjuds av den högst rankade UBC Sauder School of Business ger dig en solid grund inom dataanalys, projektledning och organisatoriskt ledarskap.

148404_pexels-photo-4989174.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Få en konkurrenskraftig kant

I detta 12-månaders / 24-månadersprogram kommer du att:

 • Bredda dina kunskaper och färdigheter så att du kan utforma, leverera och utvärdera kliniska utbildningsprogram;
 • Förbättra din förståelse för policy, ledarskap och affärsmetoder som är relevanta för klinisk utbildning;
 • Lär dig inom olika kliniska praktikplatser som en del av en läroplan baserad på erfarenhetsmässiga och samhällsbaserade inlärningsmöjligheter;
 • Studera med känd fakultet från UBC School of Nursing och slutför en praktik tillsammans med ledande vårdpersonal;
 • Utöka ditt professionella nätverk medan du samarbetar med andra MHLP-studenter;
 • Få de grundläggande affärs-, projektlednings- och interpersonella färdigheterna för att främja din karriär och på ett säkert sätt anta positioner med ökat ansvar.

Vad gör detta program unikt?

En Master of Health Leadership and Policy (MHLP) grad från UBC ger dig referenser och kunskaper för att självklart gå in i positioner med större ansvar eller göra övergången till ett nytt hälsovårdsområde.

Utforska bästa praxis i klinisk utbildning

Kliniska kurser är en rigorös kombination av teori och evidensbaserad praxis. Du lär dig hur du utvecklar utbildningsstrategier för att stödja förändringar inom en praxisinställning och se till att läkare inom din vårdorganisation uppfyller övnings- och ackrediteringsstandarder inom olika discipliner.

Lär dig affärsspråket

Klinisk kunskap är inte tillräcklig. Genom kurser som erbjuds av UBC Sauder School of Business får du grundläggande affärsförmåga, vilket förbättrar din förståelse av breda baserade managementkoncept.

Förstå och inflytande politik

Hälsovårdspolitiken bestämmer hur hälsovården organiseras och levereras. Du kommer att undersöka hur hälsopolitiken informerar klinisk praktikutbildning och lär dig hur du effektivt utvecklar och påverkar politiken.

Bli en säker ledare

Ledarskapsutveckling är inbäddad genom hela programmet, vilket ger dig löpande möjligheter att leda lag och projekt och stärka dina interpersonella färdigheter.

Gå längre

Kliniska lärare som har en djup förståelse för bästa praxis inom utbildning och är bekanta med affärsidéer är väl positionerade för att leda förändringar i sin karriär och deras organisationer. Våra akademiker kommer att ha kunskap och expertis för att med säkerhet flytta in i eftertraktade positioner och nya områden inom vården.

Programstruktur

Studera heltid eller deltid

Välj antingen ett heltidsalternativ (12 månader) eller deltid (24 månader). Med alternativet på 12 månader på heltid kommer du att slutföra dina studier på ett år och utöka din kunskapsbas och färdigheter i en koncentrerad tidsram.

Deltidsalternativet på 24 månader erbjuder flexibilitet för dem som vill fortsätta arbeta medan de bygger sin affärs- och tekniska kunskap. Genom att balansera arbete och studier kommer du att kunna tillämpa dina nya färdigheter omedelbart på din arbetsplats och ta med tekniska och ledande utmaningar från arbetet till klassrumsdiskussion. Denna deltidsversion av MHLP i klinisk utbildning är också en möjlighet att bygga ditt professionella nätverk i över två år. Studenter som bedriver detta alternativ kan förvänta sig att vara på campus i två vardagar varje vecka (cirka 10 timmar totalt).

Karriärmöjligheter

Kliniska utbildare spelar en viktig roll när det gäller att utbilda kliniker före licens och säkerställa den fortlöpande yrkesutvecklingen av yrkesutövare. Du kommer att utveckla verktygen för att skapa vårdande och samarbetsvilliga kliniska utbildningsmiljöer så att läkare kan uppfylla praxisstandarder och leverera lyhörd, patientcentrerad vård. Det förväntas att akademiker kommer att följa karriärer inom utbildning för patientvård och yrkesverksamma, förändringshantering, hälsovårdsprogramhantering och ledare inom kvalitet, säkerhet och systemförbättring.

Hälso- och sjukvårdssektorn står inför enastående förändring till följd av framväxande teknik, nya vårdmetoder och skiftande demografi. Organisationer söker mycket skickliga kliniska lärare som kan identifiera inlärningsbehov och utveckla utbildningsstrategier för att tillgodose kraven inom ett brett spektrum av kliniska praxis. De letar också efter individer med affärsperspektiv och interpersonella färdigheter för att framgångsrikt leda team och vägleda förändringar.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MSN i Health System Leadership Track
  • Campbellsville, Amerikas förenta stater
 • MSc Global Health Management
  • Online
 • Forskarutbildning i hälsovårdsledning och ledarskap
  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • Lagos, Nigeria
  • + 14 Mer