Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

Lokalt och globalt har behovet av kvalitetshälsovårdspersonal aldrig varit större. Som den enda folkhälsoskolan i South Carolina har Arnold School of Public Health en viktig inverkan genom innovativ forskning, utbildning och uppsökande program.

Som den främsta forsknings- och utbildningsresursen för folkhälsan för medborgarna i South Carolina förbereder vi nästa generation av professionella utövare och forskare för att tjäna våra samhällen och påverka sjukdomsförebyggande genom folkhälsoutbildning och intervention.

Grundades 1975 som den 19: e ackrediterad skola för folkhälsan i landet, Arnold School of Public Health vid University of South Carolina fortsätter att uppleva spela registreringar med stor tillväxt i student inskrivning och fakultets forskningsfinansiering. Vi har ett brett utbud av akademiska program, världsberömda områden för forskningsexpertis och långtgående centra och samhällsprogram. Arnold School of Public Health förbättrar folkhälsan genom att förbereda framtida forskare och arbetsstyrkan för folkhälsa samt genomföra, översätta och sprida banbrytande forskning. Våra sex avdelningar är hem för nationellt erkända fakulteter, prisbelönta studenter och effektiva forsknings- och samhällsengagemangsaktiviteter.

Platser

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikas förenta stater

    Frågor