Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

När du väljer omvårdnad i South Carolina lär du dig av skickliga lärare, kliniker och forskare. När du väljer omvårdnad i South Carolina går du med i ett team av omtänksam, hängiven och innovativ personal. När du väljer omvårdnad i South Carolina väljer du att vara ledare.

Mer än 10 000 sjuksköterskor har tagit examen från College of Nursing sedan det blev statens första nationellt ackrediterade utbildningsprogram för omvårdnad 1957. Våra akademiker, nu lokaliserade över hela världen, har hjälpt till att förbättra tillgängligheten och kvaliteten på vården i hela South Carolina, USA. och runt om i världen.

Kollegiet har aktiva studentgrupper, inklusive Student Nurses Association, Men in Nursing, Chi Eta Phi, Sigma Theta Tau International och Black Nurses Association. Dekanan har en etablerad rådgivande styrelse för grund- och doktorander för att främja ömsesidig kommunikation mellan studenter och högskolans ledning. Med en växande studentpopulation har vår fakultetsstorlek vuxit till 139 heltids- och deltidsfakulteter som engagerar våra studerande i vår utbildning, vår praktik och vår politik. Alla våra heltidsfakulteter är doktorandförberedda eller inskrivna i ett doktorandprogram.

Platser

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikas förenta stater

    Frågor