Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

University of South Carolina School of Medicine Greenville är en fyraårig medicinsk skola belägen i hjärtat av Prisma Health – Upstate, tidigare känd som Greenville Health System, regionens största vårdgivare, och stöds av två decennier av partnerskap för att tillhandahålla omfattande medicinsk utbildning till studenter från University of South Carolina , statens största offentliga universitet.

Det finns en annan typ av läkarskola i Upstate South Carolina, en plats där morgondagens läkare tränar tillsammans med dagens läkare och alla medlemmar i det tvärvetenskapliga vårdteamet från första dagen. University of South Carolina School of Medicine Greenville erbjuder en praktisk, verklig upplevelse som inte bara är ett löfte för framtiden utan ett sätt att leva.

University of South Carolina School of Medicine Greenville är en plats där studenter lär sig med den senaste kliniska, informations- och simuleringstekniken och där de utvecklar ledarskap, kliniska och interpersonella färdigheter som är nödvändiga för att leverera nästa generations patientfokuserad vård med förtroende och medkänsla.

Platser

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikas förenta stater

    Program

    Frågor