Keystone logo
The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Introduktion

Vi är ett universitet, förenat av en passion för innovation och lagarbete för att förändra liv för att förbättra andras liv genom att skapa lösningar för ett hälsosammare samhälle.

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Det är en spännande tid att vara på UNT Health Science Center. Vi grundades för mer än 50 år sedan som en liten osteopatisk medicinsk skola, och vi är idag ett blomstrande sexhögskoleexamen med läkare och vårdgivare som representerar de flesta medicinska specialiteter. Vår position i spetsen för innovation inom det snabbt skiftande hälso- och sjukvården är en av många saker som gör oss extraordinära.

Vår kultur

Vi tror på en värdebaserad kultur som bygger på förtroende. I stället för konkurrens skapar våra värderingar en inlärningsmiljö av samarbete, kollegialitet och stöd när vi förföljer vår gemensamma vision om att bli det valda teamet för utbildning, upptäckt och hälsovård.

Våra möjligheter

Vi är det enda Health Science Center i Texas som har dessa sex skolor - medicinska (DO och MD), hälsoyrken, biomedicinska vetenskaper, folkhälsa och apotek - på ett campus. Denna centraliserade plats ger våra studenter ett unikt tillfälle att öva på en tvärprofessionell vårdmodell som kommer att skilja dem från det snabbt utvecklande hälso- och sjukvården.

Vår påverkan

Vi utexaminerar det näst högsta antalet primärvårdsläkare (60 procent) av någon medicinsk skola i landet, och vårt nationellt erkända landsbygdsmedicinprogram ger medicinsk vård till underbetjänade samhällen. Andra områden av styrka inkluderar åldrande och Alzheimers forskning och rättsmedicinsk genetik.

Vårt läge

Inbäddat i hjärtat av Fort Worths kulturdistrikt, har vi gångavstånd till världsberömda museer, bra restauranger och livliga nattliv. North Texas erbjuder prisvärt boende och en blomstrande hälso- och sjukvårdssektor med en myriad av möjligheter för framtida anställning.

Vad vi gör

Vi håller patienterna i centrum för våra insatser inom utbildning, forskning och vård

 • Vi utbildar morgondagens vårdgivare
 • Sedan 2002 har US News and World Report kallat Texas College of Osteopathic Medicine en av landets 50 bästa medicinska grundskolor.
 • Vi examinerar det näst högsta antalet primärvårdsläkare (60 procent) av någon medicinsk skola i landet.
 • Läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal utbildar och övar interprofessionellt - en HSC -kärnkompetens - till förmån för patienter och deras familjer kring en ”team care” -modell.

Vi skjuter gränserna för upptäckten

 • Våra forskare arbetar med ett blodprov för att förutsäga äldre vuxnas risk för Alzheimers sjukdom.
 • Genom att analysera hur hormoner fungerar i hjärnan identifierar våra forskare hur de ska behandla - och eventuellt till och med förebygga - Alzheimers sjukdom och vissa cancerformer.
 • Vetenskapen om nanopartiklar hjälper våra forskare att upptäcka lovande sätt att leverera kemoterapi direkt till en tumör med färre biverkningar för patienter.

Vi hjälper till att göra sjuka människor bra och hålla energiska människor friska

 • Vår pediatriska mobilklinik levererar välbehövlig vård till barn i Fort Worth-kvarter som är underordnade.
 • Vi skapar innovativa program för sjukdomsförebyggande och hälsofrämjande som levererar vårdtjänster effektivt, effektivt och rättvist samtidigt som hälsoskillnader mellan befolkningen minimeras.

Våra styrkor

Eliminera hälsoskillnader

HSC, som drivs av sitt kärnvärde för att tjäna andra först, har åtagit sig att hjälpa till att leverera sjukvård och förbättra tillgången till alla texaner genom service och utbildning.

 • Vi har samarbetat med Tarrant County för att utöka tillgången till vaccinet i historiskt underförtjänta och svåråtkomliga samhällen.
 • De mobila hälsoprogrammen hjälper familjer som upplever ekonomiska svårigheter eller får tillgång till kvalitetssjukvård där de är.
 • Vårt program för landsbygdslärare utbildar och förbereder framtida läkare att utöva medicin i små städer och på landsbygden i Texas.
 • Astma 411 -programmet hjälper familjer och skolsköterskor att bättre förstå astma för att förhindra astmaattacker och incidenter i skolan. Astma 411 finns för närvarande i 11 skoldistrikt i hela Tarrant County.

Avkodning av rättsgenetik

Vi stänger familjer till försvunna personer och använder DNA -bevis för att hjälpa brottsbekämpning

 • Vi erbjuder det mest avancerade kriminaltekniska programmet i landet och lär studenter att identifiera försvunna personer och mänskliga rester med hjälp av DNA -teknik.
 • Vårt centrum för mänsklig identifiering är den största bidragsgivaren av DNA -profiler till FBI: s Combined DNA Index System (CODIS) och National DNA Index System (NDIS), som stöder utbyte och jämförelse av rättsmedicinska DNA -bevis för våldsbrottsutredningar.
 • Vi samarbetar också med National Center for Missing and Exploited Children, polisavdelningar och läkarundersökare i hela USA om saknade personfall.

Åldrande och Alzheimers

Vi hjälper seniorer att bevara sin livskvalitet och hantera kognitiva och funktionella nedgångar

 • Gerontology Assessment and Planning -programmet ger omfattande geriatriska bedömningar för äldre vuxna med komplexa medicinska tillstånd, kognitiv funktionsnedsättning och funktionella nedgångar.
 • SAGE (Seniors Assisting in Geriatric Education) -programmen geriatriska patienter som fungerar som mentorer för studenter-läkare, läkarmedarbetare, sjukgymnastik och apotek-för att säkerställa medkännande, patientcentrerad vård.
 • Vår Geriatrics Division ger seniorer i North Texas ett kontinuum av vård var de än bor, och erbjuder också hospice och palliativ vård.

Professionell utbildning

Vi är ledande i teambaserad träning som sätter patienten först

 • Detta är framtiden för hälso- och sjukvården i USA, och vi leder vägen i teambaserad utbildning som sätter patienten i centrum för vårdbeslut samtidigt som kostnaderna kontrolleras och medicinska fel minskas.
 • UNTHSC: s nyaste skola, UNT System College of Pharmacy, belyser farmaceutens allt viktigare roll i patientbaserade hälsovårdsteam.
 • Våra tvärprofessionella program tar upp samarbete över hela vårdspektrumet, från friskvårds- och näringsprogram till behandling och behandling av kronisk sjukdom.

Campus funktioner

Våra studenter njuter av ett pulserande campusliv, inklusive mer än 30 studentorganisationer och ett brett utbud av service-, rekreations- och professionell utvecklingsaktiviteter. Det toppmoderna Gibson D. Lewis-biblioteket erbjuder tillgång till nästan 25 000 elektroniska tidskrifter och databaser över hela världen, såväl som många andra digitala inlärningsverktyg.

Om Fort Worth

Allt i Texas är stort, och Fort Worth är inget undantag. Som en av de största städerna i Texas är det hem för American Airlines och tre Berkshire Hathaway-bolag. Dallas/Fort Worth-marknaden är faktiskt den sjätte största ekonomin i USA och den 18:e största i världen.

Men anledningen till att mer än 775 000 människor kallar Fort Worth hem är egentligen på grund av dess vänliga hemstadskänsla. Fort Worth har röstats fram av läsarna av Conde Nast Traveller som en av de vänligaste städerna i Amerika, och har också utsetts till en av "Amerikas mest levande samhällen", en av endast 10 stora städer som kallas så.

Fort Worth har mer än 10 000 hektar med parker, hundratals miles av stigar, och det håller snabbt på att bli en av landets mest cykelvänliga städer. HSC sponsrar till och med en av Fort Worths många cykeldelningsstationer precis på campus.

HSC ligger inbäddat i Fort Worths kulturdistrikt, hem till tre världskända museer i en parkliknande miljö: Amon Carter Museum; Kimbell Art Museum med den nya Renzo Piano Pavilion; och Modern Art Museum of Fort Worth.

I närheten ligger Fort Worth Museum of Science and History och National Cowgirl Museum and Hall of Fame (ja, staden är stolt över sitt västerländska arv, och Stockyards National Historic District har till och med världens enda boskapskörning två gånger dagligen).

Nära campus finns också West Seventh Street District, med butiker, restauranger, nattliv och bostäder, allt i en fotgängarvänlig, urban miljö.

Downtown, Nancy Lee och Perry R. Bass Performance Hall är hem för stadens professionella symfoni-, teater-, opera- och balettkompanier, samt den prestigefyllda Van Cliburn International Piano Competition.

Och inom 20 minuters resa hittar du Dallas/Fort Worth International Airport, Texas Motor Speedway, Texas Rangers baseball och Dallas Cowboys fotboll på AT&T Stadium.

Vi håller med om att allt i Texas är stort, men vi kan inte låta bli att tro att allt i Fort Worth är bättre.

  Visumkrav

  Krav för J-1 visum

  Finansieringskrav

  Bevis på ekonomiskt stöd krävs. Finansiering kan komma från UNTHSC, utbytesbesökarens regering, personliga medel eller en kombination av dessa källor. Bevis på ekonomiskt stöd ska bifogas DS-2019 Request Form när det skickas in av institutionen.

  De ekonomiska kraven är som följer:

  • $1 300/månad för den lärde
  • 420 $/månad för J-2-makarna
  • 420 USD/månad per J-2-barn

  Försäkringskrav

  J-1-utbytesbesökare måste av utrikesdepartementet ha tillräckligt med försäkringsskydd under hela programmets varaktighet.

  Kraven från och med 15 maj 2015 är följande:

  • Större medicinsk täckning: 100 000 USD per olycka/sjukdom
  • Självrisken får inte överstiga: 500 USD
  • Medicinsk evakuering: $50 000
  • Repatriering av kvarlevor: $25 000

  Online graduate program sponsrar inte F-1 visum för internationella studenter. Internationella studenter kan genomföra alla didaktiska kurser online och kan delta i utbildningen på plats (kapstensforskning eller praktik) antingen utanför USA eller i USA under lämpliga arrangemang med ett J-1- eller B-1-visum.

  Stipendier och finansiering

  När ekonomiskt stöd beviljas måste UNTHSC ta hänsyn till både din närvarokostnad och förväntade familjebidrag (EFC). EFC är mängden hjälp du och din familj förväntas av den federala regeringen att bidra till din utbildning under ett läsår.

  Sommaren 2021, hösten 2021 våren 2022 – (läsåret 2021–2022)

  Studenter som är amerikanska medborgare eller permanent bosatta i USA kan ansöka om federalt stöd med hjälp av FAFSA-applikationen. Internationella studenter som också är bosatta i Texas kan vara berättigade till bidragsfinansiering genom TASFAA-ansökan. Granska kraven för ekonomiskt stöd för båda nedan.

  Behörighetskrav

  För att vara berättigad att ta emot behovsbaserat och icke-behovsbaserat federalt stöd måste en student:

  1. Vara amerikansk medborgare, amerikansk medborgare eller permanent bosatt i USA eller bosatt i USA för annat än ett tillfälligt syfte (understödjande dokumentation kan krävas för att verifiera uppehållstillstånd eller medborgarskapsstatus).
  2. Bli accepterad av UNTHSC och inskriven i obligatoriska kurser i ett examenssökande program.
  3. Upprätthålla Financial Aids tillfredsställande akademiska framsteg (SAP) i sitt studieprogram.
  4. Inte vara i fallissemang på något lån eller vara skyldig en återbetalning på ett federalt Pell-bidrag, FSEOG eller statligt bidrag.
  5. Visa ekonomiskt behov.

  Studenter kvalificerar sig inte för federalt ekonomiskt stöd för certifikatprogrammet.

  Ekonomiskt stöd (lån) är inte tillgängligt för studenter med examensbevis. Privata/alternativa lån kan diskuteras med Office of Financial Aid .

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Fort Worth

   Fort Worth, Amerikas förenta stater

  Program

  Institutionen erbjuder även:

  Frågor