Keystone logo
The Philips University BSc i omvårdnad
The Philips University

BSc i omvårdnad

Nicosia, Cypern

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10 000 / per year

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Omvårdnad som yrke utnyttjar kunskap som härrör från konst, vetenskap (fysisk, biologisk och beteendemässig), humaniora och mänsklig erfarenhet. Vårdvetenskapen innehåller klinisk kompetens, kritiskt tänkande, kommunikation, lärande-lärande, professionalism och omtänksam och kulturell kompetens. Sjuksköterskor samarbetar med andra hälsodiscipliner för att lösa individuella och samhällshälsoproblem. Omvårdnad underlättar bevisbaserad praxis, medkännande omsorg bland sina utövare som svar på nya frågor inom vården och nya upptäckter och tekniker inom yrket.

Programmet för sjuksköterskestudier syftar till att utbilda och utveckla ansvarsfulla, vetenskapligt kompetenta forskare, yrkesverksamma och medborgare som kommer att agera och leda styrt av principerna om hållbarhet och socialt ansvar. Å andra sidan syftar det också till att driva universitetet som en forsknings- och utbildningsinstitution som ger mervärde till en hållbar utveckling av ekonomin och samhället i allmänhet.

Huvudsyftet med programmet är att utbilda sjuksköterskor genom att tillhandahålla utmärkta kunskaper och tekniska färdigheter, stödja deras kritiska tänkande, medkänsla och synutveckling, samt främja individens, familjens och gemenskapens välbefinnande.

Mer specifikt är programmets mål:

 • Tillhandahållandet av högkvalitativ utbildning inom omvårdnad och andra relevanta ämnen;
 • Förberedelse och utveckling av en karriär inom hälso- och sjukvårdssektorn;

Förbättringen av livslångt lärande och personlig utveckling för att bidra till samhället i stort när det gäller de främsta frågorna om marknadsföring, skydd, bevarande och rehabilitering av medborgarnas hälsa.

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Stipendier och finansiering

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Bachelor of Science i omvårdnad
  • Bolivar, Amerikas förenta stater
  • Springfield, Amerikas förenta stater
 • Mastet of Science in Nursing: Family Nurse Practitioner
  • Online USA
 • Magisterexamen i omvårdnad: Sjuksköterskeutbildning
  • Online USA