Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Introduktion

En topprankad vårdskola som stolt erbjuder innovativa utbildningsprogram som stöds av det senaste inom vårdteknik.

Strategisk plan

2018-2021

GW Nursing Strategic Plan 2018-2021Strategic är ett ord som vi hör alltför ofta från organisationer. Det används så ofta att det verkar förlora sin mening. Du ser det publicerat i styrelserum, på e-signaturer och i annonser. Det är ett ord som utmanar oss att se förflutna idag och fråga oss själva 'vad händer om' för att skymta en framtid med möjligheter. Vad händer om våra akademiker fortsätter att leda en ny generation leverantörer? Vad händer om vi kan odla nästa innovation inom vårdleverans eller inspirera en hälsoförespråkare att vidta åtgärder? Vad händer om den sista personen som håller en patients hand är en GW sjuksköterska?

Som utövare och forskare vet vi att för att förstå allt måste vi först bestämma dess natur. Vi utmanade oss själva att utveckla en plan som speglar våra styrkor såväl som sjuksköterskans yrkesprinciper, universitetet och vår namne. Genom retreater, workshops och öppna feedbackperioder gjorde medlemmar i vårt samhälle röster hörda.

Som ett universitet beläget i vår nations huvudstad insåg vi att vi har ett ansvar att utnyttja vår expertis och plats för att förbättra hälsan hos alla människor.

Vi har satt en ambitiös, men ändå uppnåbar kurs för att forma den framtida vården och vår roll i den. I slutändan är ord meningslösa utan utförande. Det är många saker vi strävar efter att åstadkomma under de närmaste tre åren, men vi är i detta tillsammans.

Pamela R. Jeffries, doktor, RN, FAAN, ANEF, FSSH

Dekan och professor i omvårdnad

Platser

  • Washington

    I Street Northwest,2121, 20052, Washington

    Frågor