Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Introduktion

Texas A&M Irma Lerma Rangel College of Pharmacy skapades för att tillgodose ett kritiskt behov i södra Texas-samhället. Idag har 42 procent av akademikerna från vårt helt ackrediterade program återvänt till södra Texas för att hjälpa underbefolkade befolkningar som Aggie-apotekare.

I allt vi gör ägnar vi hela mätningen av våra resurser och förmågor åt att främja vårt yrkes kunskap och teknik. Vi strävar efter att odla en kompetenskultur inom forskning, praktik och patientvård hos varje yrkesstudent som är inskriven i vårt apoteksprogram. Guidad av våra kärnvärden fortsätter vi att förbättra livskvaliteten i gränsregionen, delstaten Texas och därutöver.

Vårt uppdrag är att utveckla och inspirera en mångsidig grupp av framtida ledare inom apotekspraxis och läkemedelsvetenskap genom transformationsutbildning, innovativ forskning, holistisk vård och effektiv uppsökande och service.

Rangel College of Pharmacy-studenter kan anmäla sig till Kingsville eller College Station och få samma transformationsutbildning på antingen campus. Alla studenter och lärare drar nytta av samarbetsmöjligheter för grundvetenskap och translationell forskning med resten av Texas A&M University Health Science Center-högskolor, institut och partners. Kombinerat med erfarenhetsutbildningar i vårt stora nätverk av receptorer utökar vi vår inverkan över södra Texas och därefter.

Platser

  • Kingsville

    West Avenue B,1010, 78363, Kingsville

    Frågor