Keystone logo

Tati University College

A logo

Introduktion

TATIUC var formely känd som Terengganu Advanced Technica Institute (TATI) och invigdes i november 1993.

Det började i en tillfällig campus i Sultan Zainal Abidin University (tidigare känd som KUSZA), Kuala Terengganu i juli 1994.

TATIUC flyttades till den permanenta campus i Teluk Kalong, Kemaman i juli 1996.

Inrättandet av TATIUC var inte bara ett initiativ av delstatsregeringen men var också som ett resultat av ett samarbete från federala regeringen och privata företag. Det är ett kontinuerligt arbete för att fylla den bästa arbetskraft på marknaden.

Samarbetet etablerat en multifokal ledningsgrupp som är inte bara ansvarig för att hantera men också finansiering TATIUC etablering.

Resultat

Under 1999 TATIUC var en av de tidigaste privata högskolorna som officiellt beviljades med LAN ackreditering.

Detta är ett krav från Malaysia Qualification Agency (MQA) för utbildningsinstitutioner som ger eftergymnasial eller högre utbildning.

TATIUC hedrades med ISO 9001: 2000 2004 och ISO 9001: 2008 2010.

Detta är en prestigefylld utmärkelse som ett erkännande av sitt kvalitetsledningssystem. Denna utmärkelse är verkligen ett genombrott för TATIUC, och förstärkt sin redan starka närvaro i utbildningsbranschen.

Den mest betydande milstolpe i TATI historia hittills kom den 27 maj 2007, då det var officiellt uppgraderats till högskolan status som bär namn som TATI högskola (TATIUC).

Detta erkännande är ett lyft för TATIUC att fortsätta att upprätthålla kvaliteten på sin undervisning och lärande miljö för att uppfylla de holistiska behoven hos sina elever och träffa Malaysia agenda av världsklass, hög inkomst ekonomi.

Platser

  • TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Frågor