Keystone logo
Swansea University MSc medicinsk strålningsfysik
Swansea University

MSc medicinsk strålningsfysik

Swansea, Storbritannien

0 Years

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Du får klinisk praxis genom praktisk instruktion med utrustning som används rutinmässigt i sjukhusmiljön, inklusive modernaste MRI- och CT-anläggningar, och medicinska linjäracceleratorer, som kommer att förbereda dig för forskning eller klinisk träning i detta snabbt växla fält. Du får också undervisning i datorbaserad modellering, forskningsmetodik och de etiska dimensionerna förknippade med medicinsk forskning.

Denna examen är idealisk förberedelse för forskarutbildning inom medicinsk fysikteknologi och är också en väg mot statlig registrering som klinisk forskare.

Din kurs är ackrediterad av Institute of Physics and Engineering in Medicine (IPEM). IPEM är det professionella organet som arbetar med fysisk vetenskap, teknik och kliniska yrkesverksamma inom akademia, sjukvårdstjänster och industri i Storbritannien, och som stöder kliniska forskare och teknologer i deras praktik genom tillhandahållande och utvärdering av utbildning.

Vi strävar efter att ge dig en ökad kunskap och förståelse för medicinsk strålningsfysik, och de färdigheter och kunskaper du behöver för att tillämpa ditt lärande i yrkesutövning.

Som sådan kommer denna magisterexamen att ge dig djupgående kunskaper om området för att potentiellt förbättra dina utsikter till karriärutveckling.

Antagningar

Description

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor