Keystone logo
Spalding University Doktorsexamen i arbetsterapi
Spalding University

Doktorsexamen i arbetsterapi

Louisville, Amerikas förenta stater

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 935 / per credit

Distansutbildning

Introduktion

Spalding University arbetsterapidoktorsprogram (OTD) vid Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) förbereder studenterna för att möta tidens behov med medkännande åtgärder baserade på bästa rehabiliteringsprinciper och evidensbaserad praxis genom gemenskapsuppsökande, service och forskning. OTD erbjuder eleverna möjlighet att föra fram sina förberedelser och tillämpningar av fördjupade kunskaper i praktiken färdigheter, forskningsfärdigheter, administration, ledarskap, program och policyutveckling, opinionsbildning, utbildning och tillämpning av teori.

OTD på ingångsnivå

Spalding University erbjuder det första fullt ackrediterade OTD-programmet på ingångsnivå i delstaten Kentucky, och det är tillgängligt för alla studenter med en kandidatexamen inom alla områden.

  • 3 år (36 månader)
  • 9 trimester
  • 110 kredittimmar (84 didaktiska timmar och 26 kliniska timmar)
  • 35 elever per årskull

Post-Professional OTD

Denna postprofessionella examen är designad för licensierade arbetsterapiutövare som vill gå vidare till doktorandnivå och erbjuds exklusivt online.

  • 30 kredit timmar
  • Online-format
  • 4 trimestrar + självstyrd slutsten

Om ASOT

Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT)

Spalding University Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) förbereder studenterna för att möta tidens behov med medkännande handlingar baserade på bästa rehabiliteringsprinciper och evidensbaserad praxis genom gemenskapsuppsökande, service och forskning.

Styrelsen för certifiering i arbetsterapi

Utexaminerade på nybörjarnivå är berättigade att delta i det nationella certifieringsprovet för arbetsterapeuten som administreras av National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT). Efter framgångsrikt slutförande av denna examen, är den utexaminerade behörig att använda titeln Arbetsterapeut, Registrerad (OTR). Dessutom kräver stater licensiering för att öva; dock är statliga licenser vanligtvis baserade på resultaten av NBCOT-certifieringsundersökningen. För att vara berättigad att gå till NBCOT-undersökningen och bli licensierad i staten måste en individ ha minst en magisterexamen från ett ACOTE-ackrediterat arbetsterapiprogram.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor