Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Introduktion

Ring Spalding Home

Spalding University är hemmet för studenter som vill ta en examen samtidigt som de engagerar sig och tjänar samhället. Vi sätter medkänsla i verket varje dag med vårt uppdragsdrivna fokus. Vi är volontärer, undervisar, förespråkar, organiserar och ger. Våra elever är aktiva i samhället och använder sin Spalding-utbildning för att göra världen bättre. Vi är en mångfaldig gemenskap med ett kärnengagemang för inkludering, och vi värdesätter våra studenter, lärare och personal från alla samhällsskikt. Börja din collegeresa med oss och följ dina passioner.

En inkluderande gemenskap

På Spalding är vi en inkluderande gemenskap av människor som är fundamentalt olika varandra. Vi accepterar ödmjukt varandra för den vi är. Vi representerar ett tvärsnitt av samhället. Vi har den mest rasmässigt mångfaldiga studentkåren av Kentuckys privata högskolor. 31 procent av eleverna identifierar sig som färgade.

Vi är en gemenskap av elever som består av artister, veteraner, aktivister, föräldrar, religiösa ledare, HBTQIA-gemenskapsmedlemmar och idrottare. Vi är alla dessa människor och mer. Vi har olika förmågor, ideal, kulturer, bakgrunder, mål och passioner. Vi odlar ett stödjande utrymme för alla våra elever att lära sig och växa.

Sedan 1814 har vi tjänat våra samhällen i traditionen av Sisters of Charity i Nasaret med en anda av inkludering och medkänsla.

Gå med i vår tradition. Låt oss välkomna dig hem.

Small Campus, Big City

Spalding University är ett litet campus beläget i hjärtat av den energiska staden Louisville, Kentucky. En av många institutioner och organisationer som gör att ge tillbaka till ett sätt att leva, Spalding University är en aktiv ledare i SoBro-kvarteret. Spaldings campus är omgivet av vackra historiska herrgårdar och trädkantade gator i söder och Ohioflodens strand i norr. Vår stad är erkänd som en av Amerikas mest beboeliga städer. Faktum är att den har utsetts till en toppstad för nya högskolestudenter av SmartAsset, vilket kan förklara varför över 70 procent av våra alumner väljer att bo i Louisville.

Spalding och Louisville

Spalding University är ett mikrokosmos av staden där vi bor. Med en mångfaldig gemenskap och fokus på medkänsla speglar Spalding den rasmässiga, ekonomiska, kulturella och LGTBQIA-mångfalden i staden som omger oss. Studenter engagerar Louisville-samhället genom praktikplatser och fältarbete, lokalt uppsökande och volontärtjänstarbete, såväl som otaliga partnerskap med lokala företag och organisationer.

Live i centrum av allt

Med en blomstrande konstscen bland berömda parker och naturliga omgivningar, är Louisville också en av de bästa restaurangerna och kulturella destinationerna i Mellanvästern. Vår stad erbjuder mer än 1 000 lokala restauranger och utsågs till Top 10 Food City av National Geographic. Om det är underhållning, konst eller shopping du letar efter har vi Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulu-distriktet, det historiska höglandet och mer. Louisville är hem för mer än 120 parksystem, inklusive Waterfront Park. Allt detta och så mycket mer gör Louisville till ett populärt kulturellt resmål. Resenärer kommer till Louisville för att uppleva konst, utomhusäventyr, den trendiga matscenen och underhållning av alla slag. Hoppa i bilen eller bussen så är du inom en halvdags bilresa till Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville och andra spännande destinationer.

Vårt uppdrag är att tjäna andra

Vårt uppdrag är vår drivkraft. Det är mer än något du hittar i vår historia eller charter. Vi lever det. Vi delar den. Vi är stolta över det. Du kommer att lära dig det från din första dag på campus och engagera dig i det varje dag i och utanför klassrummet. Och när du tar examen kommer du att ta det med dig till världen.

Campus funktioner

Vårt urbana campus, som ligger i Louisville, Kentucky, är spännande och växer. Vårt lilla, familjeliknande samhälle åtnjuter bekvämligheterna och skönheten i att bo i en flodstad som är bland de bästa ställena att bo i USA. Att bo i vårt grannskap ger dig tillgång till TARC-transport, cykelbanor och rekreationsparker. Med Spaldings centrala läge kan du också promenera till populära restauranger, evenemang, konserter och nöjesställen.

Två bostäder gör campuslivet bekvämt, säkert och roligt. På campus kommer du att njuta av två matsalar, en fitnessanläggning, en campusbutik, ett konstgalleri, ett meditationscenter, flera parker för rekreation och evenemang, studentparkering, Eagle Care hälsoklinik, ett rådgivningscenter, karriärutveckling, 24- timme campus säkerhet och personligt mentorskap och utveckling med vår personal. Våra NCAA Division III Golden Eagle-lag tillåter över 200 akademiker-idrottare att spela collegesport.

Utöver klassrummet

Vi integrerar individuell elevutveckling i det dagliga livet. Mer än 25 organisationer och klubbar, en mängd olika studenttjänster och fritidsprogram låter dig anpassa din collegeupplevelse. Att hitta individuella styrkor är ett fokus i vårt studentlivsprogram, och vi uppmuntrar dig att utforska ledarskapsmöjligheter på campus, i klassrummet och i samhället.

  Antagningar

  Förkunskapskrav

  För att komma i fråga för automatisk antagning till Spalding University måste du uppfylla följande kriterier:

  • 2,50 eller högre kumulativ GPA eller GED på 50 eller högre
  • 20 ACT-poäng eller 1030 på SAT (kombinerade delpoäng för kritisk läsning och matematik). ACT/SAT-test-valfri antagning med 3,00 eller högre GPA

  Vår antagningskommitté för grundutbildning överväger din totala studentprofil. Om du inte uppfyller våra automatiska antagningskrav kan du fortfarande vara berättigad till villkorad antagning.

  Nästa steg

  1. Fyll i en onlineansökan
  2. Begär ditt officiella avskrift och dina ACT- eller SAT-testresultat. Om dina ACT/SAT-poäng inte finns med i ditt avskrift, begär dessa separat.
  3. Skicka in din kostnadsfria ansökan om federalt studentstöd (FAFSA). Besök fafsa.gov för att fylla i onlineansökan. Spaldings skolkod är 001960.
  4. När du är antagen besöker du Admitted Student Information. Du kan skicka in den icke-återbetalningsbara registreringsdepositionen – detta säkrar din plats i vår inkommande klass – och se dina nästa steg i registreringsprocessen.

  Platser

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Frågor