Keystone logo
Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Introduktion

Southwest Acupuncture College är en klassisk skola för orientalisk medicin som erbjuder ett ackrediterat professionellt examenprogram som leder till en Master of Acupuncture (M.Ac.) eller en Master of Acupuncture med en kinesisk örtmedicinsk specialisering.

Med det primära ansvaret för att utbilda studenterna till att bli oberoende vårdgivare är vårt främsta mål att tillhandahålla kompetens i utbildningen för de blivande utövarna. Ett samtidigt mål för högskolan, att kultivera ledarskap och service till samhället inom detta framväxande område med effektiv medicinsk vård, främjas i läroplanen och skollivet i högskolans samhälle genom vår lokala billiga offentliga klinik och många utanför campus externa kliniker där vi erbjuder gratis service.

För att uppnå dessa mål att främja den högsta kvaliteten på utbildningen och främja den största kalibern och förverkliga professionella prestationer utvärderar personalen och fakulteten kontinuerligt programmet och stöder områden för institutionell aktivitet och söker sätt att förbättra och upprätthålla högskolans standard.

Platser

 • Boulder

  Gunpark Drive,6620, 80301, Boulder

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor