Keystone logo
Sofia University Doktor i psykologi (psy.d) i klinisk psykologi
Sofia University

Doktor i psykologi (psy.d) i klinisk psykologi

California, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

On-Campus Program

Den doktor i psykologi (Psy.D.) i klinisk psykologi examen vid Sofia universitet ger formell utbildning i vetenskap och praxis klinisk psykologi. Förutom en bred och noggrann beredning i klinisk psykologi, ger programmet utbildning i teori och behandling inspirerad av positiv psykologi och både sekulära och andliga begrepp och insatser. Mindfulness som en källa till både kliniker egenvårds och behandlingsinsatser är en central del av läroplanen. Efter examen är klart kommer du vara beredd på en karriär som legitimerad psykolog, som kan inkludera övervakning och programutveckling positioner i vårdmiljöer, missbruk och mentala inställningar hälsa behandling, korrigeringar myndigheter, privata praktiken, undervisning, och / eller forskning. Den doktor i psykologi i klinisk psykologi Programmet innehåller följande: (Observera att punkterna 1, 3,4 och 6 visa vår integration av traditionell klinisk psykologi träning med andliga och positiv psykologi).

  • En skicklig lärare aktivt involverade i klinisk forskning och praktik, med betoning på andliga och positiv psykologi applikationer
  • En kohort-baserade gemenskap av elever
  • Bred och allmän utbildning i klinisk psykologi med en unik betoning på mindfulness och positiv psykologi
  • Utbildning i emotionell reglering för att förbättra kliniska prestanda som inkluderar meditation
  • Två års klinisk praktik och ett år (1500 timmar) övervakad praktik erfarenhet
  • Forskning och avhandlingen fokuserar på en klinisk psykologi ämne relevant för studentens intressen och relaterade till områdena mindfulness, andlighet eller positiv psykologi

Program Förkunskaper:

En kandidatexamen eller högre från ett ackrediterat universitet. Studenter utan en bakgrund inom psykologi eller närliggande område kan krävas för att ta några förutsättning psykologi klasser.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor