Keystone logo

Simmons College, Simmons School of Management

A logo

Introduktion

Simmons School of Management ligger i Boston, Massachusetts, och erbjuder tre affärsprogram Graduate-nivå: MBA, Health Care MBA, och Masters of Science i Management program. Det är den ledande centrum för innovativ undervisning, forskning, och diskussionen om kvinnor, ledarskap och management.

Den Simmons MBA erbjuds i en accelererad 16-månaders heltid format eller tre år på deltid format. Simmons School of Management erbjuder den enda AACSB-ackrediterade MBA-program avsedda uteslutande för kvinnor, och programmet har varit rankad # 1 i möjligheter för kvinnor av Princeton Review för 5 år i rad.

The Simmons Health Care MBA är både AACSB och CAHME ackrediterade, och utbildar män och kvinnor för hälso- och sjukvård ledarskap. Denna strategiskt utformade treåriga programmet omfattar styrkan i vår nationellt erkända MBA-program med den expertis som vår sjukvård fakultet och en omfattande hälso-och sjukvård läroplan.

Den Simmons Master of Science i Management Program är utformat för att förbereda män och kvinnor från en mångfald av akademiska och yrkesmässiga bakgrunder för ledning och ledarskap framgång på dagens konkurrensutsatta globala ekonomin. De kurser kommer att utgöra en svit av stiftelse nivå affärer kurser som ger grundläggande affärskunskap och en behärskning i förvaltningen.

Platser

  • 300 The Fenway, 02115, Boston

Frågor