Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Introduktion

Vi känner oss mycket hedrade att få ditt intresse att lära känna International Education College, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine via internet.

Som en av de första fyra TCM högskolorna i Kina är Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine inriktad på forskning, specialitet och öppenhet. För närvarande studerar cirka 10 000 studenter här, inklusive cirka 1200 långvariga internationella studenter från över 40 länder vid International Education College. Dessutom kommer nästan 1000 internationella studenter för kortvarig studie eller klinisk praktik. Kollegiet erbjuder tolkar som talar engelska, franska, japanska och koreanska.

Du har många anledningar att välja att gå med oss. För det första är kinesisk medicin rotad i kinesisk visdom och kan gynna människors hälsa. För det andra har vi stor erfarenhet av internationell utbildning och ISO-certifierad kvalitetssäkring. För det tredje har vi en välutbildad lärare, inklusive framstående professorer i Shanghai och över hela Kina, framstående TCM läkare och utmärkta lärare. För det fjärde erbjuder vi en mängd olika kurser, inklusive nationella kvalitetskurser, Shanghai-kvalitetskurser, en uppsättning klassföreläsningar som produceras i högkvalitativa videor, läsning av TCM klassiker och kurser om djupgående kinesisk kultur. Sist men inte minst har universitetet högsta högskolor för klinisk praxis. Akademisk grund, undervisningsresurser och effektiv hantering kan tillgodose din efterfrågan på TCM studier och hjälpa till att lösa problem eller problem i ditt liv och studier.

Vi tror att vår utbildningstjänst kommer att bidra till internationaliseringen av TCM och uppfylla din dröm.

Vi ser fram emot att dela vår inspiration med dig. Vi är redo att välkomna dig!

Platser

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Frågor