Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Introduktion

1

Handla om San Diego Flight Training International

Välkommen till San Diego Flight Training International i vackra södra Kalifornien. SDFTI är en certifierad och godkänd alt = "14alt =" 1 skola med flygprovsprövningsmyndighet och har tagit examen för professionella piloter sedan alt = "1989. SDFTI har hjälpt hundratals ambitiösa piloter att uppfylla sina professionella flygträningsmål med en fläckfritt säkerhetsrekord. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra detsamma. Vi erbjuder en enastående atmosfär för att slutföra din flygträning och Montgomery Field (San Diego) har i genomsnitt mer än 350 flygträningsdagar om året på grund av det utmärkta vädret. San Diego har också ett varmt och torrt klimat, vackra stränder och turistattraktioner i en säker och avslappnad miljö. Det kontrollerade flygtrafiksystemet och en blandning av långa vita havsstränder, färgglada öknar och robusta snötäckta berg i området gör San Diego till mest idealiska och vackraste flygträningsplats i landet. Ditt beslut att välja flygskola är ett viktigt steg och senaste undersökningar visar att en kritisk skillnad för erfarna studenter ts är stilen och kvaliteten på den tillgängliga undervisningen. Det här är det område där SDFTI högst poäng i en nyligen genomförd oberoende marknadsundersökning. Varje kurs har en kursplan som har utvecklats för att ta dig så effektivt som möjligt med tonvikt på struktur, säkerhet och kvalitet. Våra akademiker är extremt framgångsrika i att uppnå sina mål. Nästan alt = "100% klarar sina skriftliga test på första försöket och mer än 80% klarar sitt praktiska flygprov med bara ett försök.

Varför välja SDFTI ?

2

Eftersom SDFTI erbjuder utbildning i världsklass och har visat sig vara framgångsrik ... Vi har utbildat piloter här i San Diego-området i drygt alt = "20 år.

STRUKTUR Vi ger dig den typ av strukturerad utbildning som varje flygbolag önskar när de väljer de bästa personerna för de mest eftertraktade positionerna på ett flygplanets flygdäck. Vi erbjuder utbildning enligt både del 61 och del 141 med provmyndighet enligt föreskrifterna i Federal Aviation Regulations (FAR).

FÖRBEREDELSE AV INTERVJUER Varje elev får anställningsintervju och förberedelsekunskaper för att få ett jobb med det största antalet flygbolag som finns i branschen. Det är mer än BARA en intervju; det är en karriär du vill ha ... vi tar dig dit snabbt, effektivt och säkert.

TRÄNINGSMILJÖ Det är mer än dagar om året du kan flyga, det är det totala antalet timmar och den komfort som du säkert kan uppleva dem på. AT SDFTI drar du nytta av Southern California Flying Experience som ger dig den största möjligheten att logga timmar dag efter dag.

MÅNGSIDIGHET I TERRÄNN I ett enda flyg kan du enkelt gå från 70 miles av havsstränder till inre dalar till milhöga bergstoppar till ökenparkerna i Anza-Borrego till en jordbruksrik Imperial Valley och Salton Sea. Du har möjlighet att uppleva mer här än någon annanstans.

Olika luftrum och flygplan Det finns mer variation inom alt = "20 miles från SDFTI än någon annan skola på planeten. Från flera Bravo kommersiella och militära operationer till klass 8 kontrollerade civila flygbanor för små okontrollerade remsor. Här har du möjligheten att bli utsatt för praktiskt taget allt du hittar i din karriär. Vi har också en av två "tower en route" -korridorer tillgängliga i USA.

NEWEST AIRCRAFT SDFTI äger, driver och underhåller en 15 flygplansflotta. Detta inkluderar komplexa två- och enmotoriga flygplan och den nyaste samlingen av Cessna 17alt = "2: or i regionen inklusive det Garmin® G1000® -utrustade glasflygdäcket.

Platser

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor