Keystone logo
Schoolcraft College Radiologic Technology Associate i tillämpad vetenskap
Schoolcraft College

Radiologic Technology Associate i tillämpad vetenskap

Livonia, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 131 / per credit *

På Campus

* bosatt; 188 USD per kredittimme - utländska; USD 265 per kredittimme - utanför staten och internationellt

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Radiologic Technology är ett område inom medicin som använder joniserande strålning för att tillhandahålla diagnostiska bilder av en patients kropp under överinseende av en radiolog. Röntgentekniker lär sig att placera patienter för röntgenundersökningar, tillhandahålla strålsäkerhet för patienter och andra och producera en diagnostisk bild av hög kvalitet. Läroplanen innehåller en kombination av didaktiska kurser, praktiskt labbarbete och övervakad klinisk erfarenhet som ger en solid grund inom området för radiologitjänster.

Radiologic Technology-programmet ger den kunskap som gör det möjligt för studenter att komma in i arbetskraften som nybörjartekniker. De didaktiska och kliniska inlärningserfarenheterna kräver cirka 40 timmars deltagande per vecka under det andra året av programmet. Utbildningsanläggningar inom Schoolcraft College inkluderar toppmoderna klassrum och kliniska utbildningsresurser utformade för att främja en exceptionell utbildningsupplevelse.

Framgångsrikt slutförande av programkraven kvalificerar studenten att ta den nationella legitimationsexamen som erbjuds av American Registry of Radiologic Technologists, ARRT Tillfredsställande uppnående av denna examen kvalificerar examen att praktisera som en registrerad radiologisk teknolog, RT(R).

Uppdrag:

Uppdraget för Schoolcraft College Radiologic Technology-programmet är att tjäna samhället genom att tillhandahålla en utbildningsmiljö där eleverna får den grundläggande grunden för en karriär inom radiologivetenskap. Utexaminerade kommer att exemplifiera kvaliteter av spetskompetens inom patientvård, professionalism, säkerhet och etiskt beteende och därigenom förbättra vårdupplevelsen för de patienter vi betjänar.

Studenter som på ett tillfredsställande sätt fullföljer programkraven med minst ett betyg på 3,0 i varje radiologi-, matematik-, biologi- och fysikklass kommer att kvalificera sig för en associerad examen i tillämpad vetenskap.

Antagningar

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Kandidatexamen i magnetisk resonanstomografi - Accelererad
    • Boston, Amerikas förenta stater
  • Kandidatexamen i nuklearmedicinteknik - Accelererad
    • Boston, Amerikas förenta stater
  • Kandidatexamen i strålterapi
    • Boston, Amerikas förenta stater