Keystone logo
Schoolcraft College Omvårdnad: Registrerad Associate in Applied Science Degree (RN)
Schoolcraft College

Omvårdnad: Registrerad Associate in Applied Science Degree (RN)

Livonia, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 131 / per credit *

På Campus

* bosatt; 188 USD per kredittimme - utländska; USD 265 per kredittimme - utanför staten och internationellt

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Sjuksköterskekurser är endast öppna för studenter som är officiellt antagna till sjuksköterskekarriären.

Sjuksköterskeprogrammet är godkänt av Michigan Board of Nursing och Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN). Detta program tillhandahåller avancerad omvårdnadsteori och klinisk praxis för att ta hand om vuxna, barn och familjer för att förbereda akademiker för nybörjarpositioner på sjukhus, långtidsvård, medicinska kontor, hemsjukvård och andra samhällsmiljöer. Studenter som på ett tillfredsställande sätt slutför sjuksköterskeprogrammet för associerad examen är berättigade att ansöka om att ta National Council Licensure Examination-Registered Nurse (NCLEX-RN) som ett steg för att få licens som registrerad sjuksköterska (RN).

Studenter måste slutföra de obligatoriska kurserna och uppfylla andra behörighetskrav. Studenter får skjuta upp sin antagning endast en gång, annars måste studenten ansöka igen och uppfylla ansökningskraven vid den tidpunkten. Studenter som inte uppfyller vårdavdelningens deadlines eller har blivit antagna till programmet och sedan är "no call, no show" för att starta programmet kommer att ställas in och inte berättiga att ansöka om programmet i framtiden. Efter 1 augusti för höststartskohorter, och efter 1 oktober för vinterstartskohorter, kommer eleverna att prioriteras att dras upp till platser som lämnas i sista minuten av andra studenter, med studenter som har slutfört NURS 104 - Farmakologi för sjuksköterskor kurs eller NATP 115 - Nursing Assistant Course eller är för närvarande inskrivna på någon av kurserna och har aktuell status som godkänd.

Sjuksköterskekurser ska tas i ordningsföljd. Kurser inkluderar vanligtvis en dag av teori med två dagar av klinisk. Kliniska sessioner erbjuds på dag- eller eftermiddagsskiften med möjlighet till helgrotationer. Kliniska rotationsscheman kommer att fastställas beroende på tillgängligheten på den kliniska platsen. För att gå vidare till nästa kurs krävs ett lägst betyg på 80 % på varje sjuksköterskekurs. Akademiska kurser, andra än omvårdnad, ska genomföras enligt ansökningskrav. Användning av datorlabb och datortestning krävs i detta program. Studenter kommer att behöva ha en datorenhet för användning i hemmet och på campus som uppfyller de krav som ställs före tillträde till programmet. Studenter måste tillhandahålla och underhålla uniformer och förnödenheter som krävs av avdelningen och kliniska anläggningar. Studenter måste uppfylla hälso- och kliniska krav, ha en negativ drogskärm vid första försöket (marijuanaanvändning fortfarande förbjuden) och klara en brottslig bakgrundskontroll. Detta program erbjuds på Livonia Main Campus. Studenter antas i början av höstterminen eller vinterterminen.

Antagningar

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • RN till BS i omvårdnad (RN-BSN)
    • Utica, Amerikas förenta stater
  • Kandidatexamen i sjuksköterskevetenskap
    • Winnipeg, Kanada
  • Associate of Science legitimerad sjuksköterska
    • Riverside, Amerikas förenta stater