Keystone logo
Sappo School

Sappo School

Sappo School

Introduktion

Sappo School Är en av de ledande Oberoende privata skolorLång ö i dag. Vi är föregångare i rörelsen mot utbildningsreform och akademisk excellens. Under de senaste årtiondena, Sappo Har tjänat familjer i Long Island genom att erbjuda både en säker och motiverande lärmiljö för varje barn. Välkänd och respekterad av de bästa yrkesverksamma inom barnhälsoområdet, Sappo Tillämpar den senaste vetenskapliga forskningen på läroplanerna.

Sappo School är en New York State Godkänd college förberedande skola med en godkänd specialutbildningsavdelning. Vi tillgodoser studenter som arbetar bäst i en intim miljö samtidigt som de får personlig uppmärksamhet och utgör sociala bilagor. Utfallet är 0% och över 90% av våra studenter går vidare till de högskolor som de väljer. En hög andel av våra kandidater får omfattande stipendier mot deras forskarutbildning.

Vår mission

Vårt uppdrag på Sappo School är att strategiskt skapa en atmosfär som främjar akademisk excellens till stöd för ett individualiserat lärande. Full potential är realiserad genom att identifiera och utveckla de sociala, emotionella och akademiska systemen som producerar lärande. Ett uppfriskande program gör att eleverna kan utforska sådant lärande och ta itu med utmaningar med självförtroende. Vi tror på att forma medlemmarna i vårt globala samhälle till världens medborgare som kan möta framtiden med karaktär och mänskligt syfte.

Platser

  • 40 Kings Park Road, NY 11725, Commack

Frågor