Keystone logo
Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Introduktion

Med sina starka akademiker, enastående lärare, toppmoderna anläggningar och djupt engagemang för samhället har Samuel Merritt University en rik tradition att utbilda skickliga och medkännande vårdpersonal.

Omvandla upplevelsen av vård

Samuel Merritt University är en integrerad del av patientvården i norra Kalifornien. Vi är en av de största lärarna för registrerade sjuksköterskor i Kalifornien. Många fysio- och arbetsterapeuter, läkarmedhjälpare och podiatriska läkare som tillhandahåller vård i regionen är akademiker från våra program. SMU är anslutet till Sutter Health, ett ideellt nätverk som tillhandahåller omfattande hälso- och sjukvård i mer än 100 norra Kalifornien-samhällen.

Vid Samuel Merritt University får studenter personlig instruktion och får praktisk klinisk erfarenhet tidigt i sina program. Tidig klinisk exponering är enligt vår uppfattning nyckeln till att utbilda studenter i de tekniska färdigheter och sunda resonemang som behövs för att ge vård och förbereda dem för att förändra vårdupplevelsen i olika samhällen.

Platser

  • Oakland

    Telegraph Avenue,3100, 94609, Oakland

    Frågor