Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Introduktion

Saint Martin's University i Lacey, Washington, är en av 14 benediktinska högskolor och universitet i USA och Kanada, och den enda väster om Rocky Mountains. Vår identitet som ett universitet grundades 1895 av munkar från den romersk-katolska orden av helgonet Benedict och har sitt ursprung i vår katolska, benediktinska tradition. Saint Martin's är medlem av de oberoende högskolorna i Washington.

Med stöd av principerna för den katolska intellektuella traditionen försöker Saint Martin's University att förena akademisk rigoritet och excellens med moraliskt tänkande och socialt ansvar - högre utbildning som försöker tjäna och främja allmännyttan - högre utbildning som försöker förändra liv genom att kämpa med frågor av tro, förnuft, service och gemenskap. Vi kommer tillsammans, lärare, personal och studenter för att bilda en gemenskap av individer som lär sig att leva ett meningsfullt liv. Helgon tänker, ber, serverar, spelar och lever med hjärta.

Snabba fakta

 • Grundutbildning (cirka): 1300
 • Examensbevis (cirka): 250
 • Nationaliteter representerade på campus: 19
 • Tron representerade på campus: 20+
 • Första års profil (inträde 2018)
  • Andel katolska studenter: 45%
  • Procentandel av studenter som identifierar sig som etnisk mångfald: 59%
  • Andel studenter som är först i sin familj som går på college: 35%
  • Andel studenter med behov som får ekonomiskt stöd eller stöd: 97%

St. Benedictus ordning

Karism av gemenskap och balans demonstreras och främjas i benediktinska andlighet:

St. Benedict kallade sina munkar in i ett samhälle - ett gemensamt liv med bön, arbete och studier. Benedict var övertygad om att allt vi behöver för att lära oss om att älska Gud, älska varandra och att älska oss själva - görs i samband med gemenskapen. Samtidigt som benediktinska samhället är motgift mot individualism, har han alltid en vördnad för unikhet. Genom design står vi axlar mot axlar med människor som faktiskt kan skilja sig mycket från oss själva - detta betraktas som en tillgång - inte ett hinder.

Att balansera sinnets liv med andens och kroppens liv är definitivt benediktinska. Regeln av St. Benedict uttömmer tydligt tid för bön, arbete och studier för alla medlemmar i samhället. Den här benediktinska balansen återspeglas i våra kärnämnen tro, förnuft och service. På Saint Martin's strävar vi efter att vårda och utveckla hela personen genom utmärkta och integrerade akademiska, andliga, atletiska och andra samkurser.

Vårt mål är att studera studenter som har en livslång passion för lärande, är hängivna att utveckla sina andliga själv och har ett påtagligt engagemang för service som syftar till att skapa en fredlig och socialt rättvis ordning i vår värld.

Ackreditering

Saint Martin's University är en omfattande institution som erbjuder grundutbildningar och forskarutbildningar. Saint Martin's, som grundades 1895, är det pedagogiska apostolatet i Saint Martins Abbey, ett benediktinerkloster i den romersk-katolska kyrkan, vars medlemmar ber, arbetar och bor tillsammans på universitetets campus.

Saint Martins universitet är regionalt ackrediterat av nordvästkommissionen för högskolor och universitet. Accreditering av en institution för högre utbildning av nordvästkommissionen för högskolor och universitet indikerar att den uppfyller eller överskrider kriterierna för bedömning av institutionell kvalitet utvärderad genom en peer-review-process. En ackrediterad högskola eller universitet är en som har tillgängliga nödvändiga resurser för att uppnå sina angivna syften genom lämpliga utbildningsprogram, gör det väsentligt och ger rimliga bevis för att det kommer att fortsätta göra det inom överskådlig framtid. Institutionell integritet behandlas också genom ackreditering.

Nordvestkommissionens godkännande av högskolor och universitet är inte delvis utan gäller institutionen som helhet. Som sådan är det inte en garanti för alla kurser eller program som erbjuds eller individuella examens kompetens. Snarare ger det rimlig säkerhet om kvaliteten på möjligheter som är tillgängliga för studenter som går på institutionen.

Våra grundutbildningar inom civilingenjör och maskinteknik är ackrediterade av ABET; våra utbildningsprogram är ackrediterade av Washington State Board of Education och Council for the Accreditation of Educator Accreditation (CAEP); våra sociala arbetsprogram är ackrediterade av Council on Social Work Education (CSWE); vår handelshögskola har ackrediterats av ackrediteringsrådet för affärsskolor och program (ACBSP); omvårdnadsprogrammet är medlem i American Association of Colleges of Nursing (AACN); RN till BSN-programmet är godkänt av Washington State Nursing Care Quality Assurance Commission; baccalaureateutbildningen i omvårdnad vid Saint Martin's University är ackrediterad av kommissionen för collegiate nursing Education.

Universitetet är medlem i American Association of Colleges Association of Higher Education, Council for Independent Colleges, Council for the Advancement and Support of Education, Independent Colleges of Washington, National Catholic Education Association, Northwest Association of Private Colleges and Universities, Washington Vänner till högre utbildning, tjänstemedlemmar möjlighet högskolor och American Association of Benedictine Colleges and Universities.

Saint Martins universitets studieprogram är godkända av Washington State Higher Education Coordination Board: s State Approving Agency (HECB / SAA) för registrering av personer som är berättigade till utbildningstillskott enligt avdelning 38 och avdelning 10. Denna skola har enligt federala lagar rätt att registrera icke-invandrare främmande studenter.

Saint Martin's University förbehåller sig rätten att göra förändringar som den anser nödvändiga i förfaranden, policyer, kalendrar, läroplan, övergripande akademiska program eller stora och stora kostnader.

initiativ

För att möta de fortsatta behoven i Saint Martin's community, arbetar Office of Institutionell Advance hårt för att få dessa drömmar till liv. Genom samordnade insatser och samarbete utformas kampanjer kring de initiativ som vår styrelse har lagt fram för att ge Saint Martin's community de resurser som behövs för att fortsätta uppfylla våra studenters förväntningar.

Science Initiative

För att möta de ökande behoven hos studenter som söker STEM-grader, ansluter sig till Saint Martin's University i en nationell rörelse för att öka USA: s vetenskap och matematikexaminerade med vår Science Initiative-kampanj. Washington State har en av de högsta koncentrationerna av STEM-jobb i landet, men vi är en av de lägsta staterna för att producera dessa kandidater. Saint Martins nya vetenskapsbyggnad kommer att vara strategiskt beläget intill Cebula Hall och Panowicz Foundry, vilket skapar en STEM-triangel på campus.

Engineering Initiative

Engineering Initiative var en framgångsrik kampanj för att förbättra anläggningarna vid School of Engineering. Avslutade 2012 respektive 2016, Cebula Hall och Panowicz Industrial Lab hus Saint Martins tekniska laboratorier och har unika samarbetsmiljöer för studenter för att maximera deras utbildningsupplevelse.

125-årsjubileumsinitiativ

I anledning av Saint Martins universitets 125-årsjubileum är vi stolta över att tillkännage ett omfattande insamlingsinitiativ för att hjälpa till att finansiera och stödja de kommande 125 åren på Saint Martin's. Från sent i slutet av 2019 firar Saint Martin's University med många evenemang som kommer att engagera studenter, supportrar, nuvarande studenter, personal och fakultet för att underlätta stöd för den omfattande kampanjen.

Ledarskap

Vi, fakulteten, personal, förvaltare och administration vid Saint Martin's University lovar att ge våra studenter inget annat än den allra bästa utbildningen, en som är helhetsartad och samarbetsvillig och integrerande i tillvägagångssätt.

Saint Martin's University är en inkluderande gemenskap av elever och tänkare, med rot i tradition och inspirerad till framsteg. Upptäckt av den katolska intellektuella traditionen strävar Saint Martin's University efter att förena akademisk strikthet och spetskompetens med moraliskt tänkande och socialt ansvar: högre utbildning som syftar till att tjäna och främja allmännyttan. Med hjälp av våra benediktinska värden omfattar Saint Martins idealet om balans: att utbildning innebär att utveckla hela personen - sinnet och kroppen, hjärta och själ.

Som katolska och benediktinska har Saint Martin's en möjlighet och en skyldighet att utbilda nästa generation ledare till att vara medvetna medborgare i världen, som kan visa visdom och medkänsla i tankar och genom handling.

Här på Saint Martins elever lär sig att göra en positiv skillnad i deras liv och i andras liv. I sina studier och aktiviteter utanför klassrummet har de befogenhet att sträva efter en livstid av lärande och prestation.

Vi, fakulteten, personal, förvaltare och administration vid Saint Martins löfte att ge våra studenter inget annat än den allra bästa utbildningen.

Uppdrag

Saint Martin's University är en katolsk benediktinisk institution för högre utbildning som ger studenter möjlighet att sträva efter en livstid av lärande och prestation inom alla områden av mänsklig strävan. Saint Martins elever lär sig att göra en positiv skillnad i deras liv och i andras liv genom samverkan mellan tro, förnuft och service. Universitetet hedrar både individens helighet och samhällets betydelse i den pågående resan.

Sammanhang

Saint Martin's University grundades 1895 och är utbildningsuppdraget för Saint Martin's Abbey, ett katolskt benediktinerkloster, vars medlemmar ber, arbetar och bor tillsammans på universitetsområdet. Den fysiska skönheten på Saint Martins 300 hektar stora campus återspeglar den rika intellektuella och andliga karaktären av dess närvaro i Stillahavsområdet nordväst.

Väsentliga drag i universitetslivet animeras av dess benediktinska identitet och dess deltagande i de århundraden gamla traditionerna av katolsk intellektuell tanke och sökandet efter sanningen.

Således hedrar universitetet studenter och guider dem mot att uppnå akademisk expertis. Överlägsen undervisning är den förväntade normen. Universitetets läroplan är rotad i den långa traditionen för den liberala konsten och skapar kreativitet och förmågan att kommunicera och driva idéer. kritiskt tänkande och oberoende undersökning; akademisk kompetens; bildandet av sunda etiska bedömningar; och service till mänskligheten.

Genom att reflektera den benediktinska dygden av gästfrihet välkomnar universitetet och söker faktiskt studenter inte bara från Stillahavsområdet utan även från andra delar av landet och världen på dess huvud- och förlängningskampus. Saint Martins skatter personer i alla åldrar, religioner och nationaliteter eftersom det uppmuntrar till kännedom om olika synpunkter och en uppskattning av alla kulturer.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

Frågor