Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Introduktion

Roseman University of Health Sciences är en ideell, privat institution för högre utbildning som nästa generation av hälso- och sjukvårdspersonal på grundnivå och forskarnivå som tjänar, samarbetar och sätter nya standarder i sina samhällen och yrken.

Med campus i Henderson och Summerlin (Las Vegas), Nevada och South Jordan, Utah, består universitetet av College of Dental Medicine, som erbjuder en avancerad utbildning i tandreglering och tandläkarmottagning / MBA-uppehållstillstånd, en avancerad utbildning i allmän tandvårdsresidens, och en doktor i tandläkare; College of Pharmacy, som erbjuder en doktor i farmaci och yrkesutbildning; College of Nursing, erbjuder en kandidatexamen i omvårdnad, påskyndad kandidatexamen i omvårdnad och magisterexamen i omvårdnad / familjesjuksköterska; och ett hälsofokuserat MBA-program.

Roseman University of Health Sciences kommer också att erbjuda en doktor i medicin genom sin College of Medicine, när den blir ackrediterad. Mer än 6500 akademiker från Roseman tar hand om patienter, forskar och engagerar sig i folkhälsa och politik i Nevada, Utah och över hela landet. Northwest Commission godkänner regionalt Roseman University för högskolor och universitet.

Roseman University of Health Sciences främjar hälsan och välbefinnandet i de samhällen vi tjänar genom att utbilda nuvarande och framtida generationer av vårdpersonal, bedriva forskning och tillhandahålla patientvård. Vi bedriver aktivt partnerskap och anslutningar i linje med vårt uppdrag och arbetar för att skapa en miljö som främjar både internt och externt samarbete för att uppnå optimala resultat och är engagerade i ansvarsfull skattehantering i alla strävanden.

Platser

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Frågor