Keystone logo
Rocky Vista University

Rocky Vista University

Rocky Vista University

Introduktion

Rocky Vista University (RVU) grundades 2006 i Parker, Colorado. Rocky Vista University är en snabbt växande institution med två platser och två stater. Rocky Vista University har ett särskilt uppdrag: att tillhandahålla hälso- och sjukvårdsutbildning samtidigt som de inspirerar studenter att tjäna med medkänsla, integritet och excellens.

Rocky Vista University har bemyndigat studenter som tar med sig unika färdigheter och erfarenheter för att bidra till vårt lärandesamhälle. Genom rigorösa akademiska program och med hjälp av uppskattade lärare lär våra studenter att ställa rätt frågor, lyssna efter svar och lösa problem med händerna och sinnet.

Rocky Vista University är stolt över att vara medlem i Medforth-skolan. Rocky Vista University har ägs av Medforth Global Healthcare Education Group sedan februari 2019 och sedan juli 2020 har Medforths dotterbolag University Support Services fått avtal om att tillhandahålla vissa icke-akademiska administrativa tjänster till Rocky Vista University .

Platser

  • Parker

    South Chambers Road,8401, 80134, Parker

    Frågor