Keystone logo
RADEX Institute

RADEX Institute

RADEX Institute

Introduktion

" RADEX Institute " är ett omfattande, integrerat Regulatory Affairs (RA) Training Institute, beläget i Florida. Vi är stolta över vårt unika team som består av högt kvalificerade RA-proffs, som har en bred kunskap om globala regelverk och stor erfarenhet inom olika RA-områden.

Regulatory Affairs (RA) är länken mellan läkemedels-, medicintekniska-, kosmetika- eller kosttillskottsföretag och Food & Drug Administration i varje land, såsom USFDA, European Medicines Agency (EMA) och andra.

RADEX Institute erbjuder två Graduate College Credit Certificate-program som heter "Regulatory Affairs of Drugs and Medical Devices-USA & Europe" och "Regulatory Affairs of Drugs and Medical Devices-MENA Region" som ger integrerad kunskap och breda perspektiv om alla förordningar och regulatoriska processer för läkemedel, biologiska läkemedel, biosimilarer, medicintekniska produkter, kombinationsprodukter och kosmetika i USA, Europa och MENA-regionen (Jordanien, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten UAE) för att förbereda RA-praktikanter för att effektivt hantera regulatoriska aktiviteter.

RADEX Institute beslutade att anställa högt kvalificerade regulatorer för att ta med sin kunskap och erfarenhet av globala regulatoriska bestämmelser till Florida, USA, och det var så RADEX Institute bildades i Florida i januari 2021.

RADEX Institute -teamet har tillhandahållit utbildning globalt i de integrerade regulatoriska frågorna inom läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika till många studenter från USA, Europa och Mellanöstern.

Uppdrag

  • RADEX Institute hjälper läkemedelsföretag att klassificera sina medicinska produkter för att påskynda deras inträde på de nationella och internationella marknaderna.
  • RADEX Institute kan genom sitt erfarna team inom de globala reglerna för läkemedel, medicintekniska produkter, kosmetika, kombinationsprodukter och kosttillskott förbereda inlämningar, registrera och lösa produktrelaterade registreringsproblem i USA, Europa och MENA-regionen, inklusive Saudiarabien, Förenade Arabemiraten (UAE) och Jordanien.
  • RADEX Institute erbjuder ett exklusivt RA-yrkesutbildningsprogram för både nyutexaminerade inom biovetenskap och RA-erfarna individer, för att vara kompetent och professionell i alla RA-regler och inlämningar.
  • RADEX Institute kan genom projektet "Farmkovigilance och vaksamhet" förbereda PV-anställda för att effektivt hantera alla farmakovigilans- och vaksamhetsuppgifter med hjälp av Pharmacovigilance System Master-filen (PSMF/PSSF) och PVEX-Pro Software.

Platser

  • 150 South Pine Island Road, Suite 360, , Plantation

Frågor