Keystone logo
Queen's University Belfast Civilingenjör Industriell Farmaceutik
Queen's University Belfast

Civilingenjör Industriell Farmaceutik

Belfast, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 22 700 *

På Campus

* internationell avgift

Introduktion

Queen's University Belfast har utvecklat ett dynamiskt nytt MSc-program för studenter som söker karriär inom den globala läkemedelsindustrin. Den nya MSc i Industrial Pharmaceutics kommer att förbereda akademiker med den expertis och de färdigheter som krävs för anställning i en industri som uppskattas vara värd 1,2 biljoner dollar. Industriell farmaceutik spelar en viktig roll i utvecklingen, valideringen och tillverkningen av nya läkemedel, för att säkerställa deras säkerhet och kvalitet, och civilingenjörer kommer att kunna utnyttja sysselsättningsmöjligheter i alla stadier av läkemedelsutvecklingspipelinen.

School of Pharmacy på Queen's har ett utmärkt globalt rykte och är högt rankad för både undervisning och forskning. Aktiva forskningsområden inom skolan inkluderar läkemedelsleverans och biomaterial, infektions- och antimikrobiell resistens, nanomedicin och bioterapeutik, och farmaceutisk materialvetenskap och formulering.

Industrial Pharmaceutics Höjdpunkter

Faciliteter i världsklass

  • School of Pharmacy vid Queen's är erkänt som ett ledande center för farmaciundervisning och forskning i Storbritannien, och har konsekvent uppe i eller nära toppen av ligatabellerna för ämnet.

Studenterfarenhet

  • Skolan har starka internationella kopplingar samt en stor gemenskapsanda.

Karriärmöjligheter

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Stipendier och finansiering

Om skolan

Frågor