Keystone logo
Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Introduktion

London läroplan. Medelhavslivsstil.

Queen Mary, Malta Campus erbjuder dig chansen att studera medicin i medicin.

Ansökningar tillgängliga från 1 november 2023. Sista ansökningsdag är 30 april 2024.

Studera ett femårigt Medicine MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) grundutbildning i Malta, Europa. Att studera på Queen Mary innebär att du kommer att studera medicin vid ett av de allra bästa universiteten.

175655_Clipboard01.jpg

Historia

Malta, liksom Storbritannien, har en stolt historia av expertsjukvård och Queen Mary är en del av den prestigefyllda Russell Group-föreningen i Storbritannien (Storbritannien). Russell Groups universitet har enorma sociala, ekonomiska och kulturella effekter lokalt, över hela Storbritannien och runt om i världen.

Tidigare känd som Barts och London School of Medicine and Dentistry, är Queen Mary en ledande medicinsk skola. Barts and The London bildades av det äldsta sjukhuset i Europa, St Bartholomew's (känd som 'Barts') som grundades 1123, och Englands första medicinska skola, The London, som öppnade 1785.

Queen Mary, Malta MBBS-programmet är identiskt med programmet som undervisas i London och du kommer att undervisas på Malta av personal från Queen Mary samt lokala kliniker som utbildats av skolan.

Ön Gozo

Gozo är en av de tre öarna som utgör Republiken Malta. Ön är helt tvåspråkig med både engelska och maltesiska som har officiell status. Det har också utmärkta förbindelser till Europa.

Malta har en bländande historia som sträcker sig över 7 000 år: öarna har tre UNESCO: s världsarv (inklusive hela Maltas huvudstad Valletta). På senare tid kanske du har sett Malta på TV: öarna erbjuder några av de fantastiska platserna för Game of Thrones.

Undervisningsavgifter

35 000 € per år.

Ansökningsprocess

Kandidater ansöker direkt till universitetet , inte genom Storbritanniens standardansökningssystem, UCAS.

Platser

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Frågor